Naši omiljeni beauty noviteti u 2015.

Od dolaska Nove godine nismo prestali razmišljati o divnim beauty novitetima kojima se veselimo. Od parfema do neodoljivih proizvoda za tijelo te revolucionarnih seruma za lice, poznati proizvođači i modne kuće predstavili su najnovije iz svoje ponude.

giambattista valli 2015.

Kada govorimo o najpopularnijima ne može se ne primjetiti kako su glavne zvijezde u slučaju beauty noviteta serumi za lice. Beauty stručnjaci oduvijek su naglašavali njihovu moć da poprave i nadoknade sve ono što nedostaje vašoj koži. Ovisno o tipu, možete ih koristiti prije spavanja ili ujutro prije nego nanesete svoju dnevnu kremu za lice. Upravo zato i mi bi ih stavili kao broj jedan u 2015. godini. Jedna od naših preopruka je Clinique Smart serum koji nosi ovo ime upravo zato jer zna što činiti. Naime, njegova formula koristi preciznu tehnologiju obnove kako bi popravila oštećenja koja vidite i oštećenja koja ne vidite. Oštećena koža odašilje loše signale, a Clinique Smart Custom-Repair Serum ih razumije i nudi odgovarajuće sastojke za njihovo vidljivo ispravljanje.

Svoje serume ima i  prestižna kuća Chanel i to onaj za hidrataciju kože te cjenovno pristupačniji Nivea. U njezi kože pomoći će vam i Olival, višenamjenska prirodna kozmetika s hrvatskim potpisom.

Otvorenjem MAC-a u centru Zagreba uživamo u make-up novitetima ovog svjetskog imena. Jedan od omiljenih nam je divna proljetna kolekcija Lightness of being koja donosi pastelne nijanse, a ako ste poput nas njihova ljubiteljica, u 2015. voljet ćete ove lakove za nokte. Estee Lauder u travnju donosi paletu sjenila Pure Color, a ove godine volimo i Shiseido korektor za savršeno pokrivanje koji dolazi u čak 6 nijansi.

Isprobali smo i Biomedis serum protiv celulita koji između ostalog sadrži ružmarin, kadulju i bršljan te osigurava brzo upijanje, hidratizaciju te čvrstoću kože. Pogledajte koje sve beauty novitete prepoučamo u našoj galeriji!

0