Novi beauty centar u Splitu

Novi beauty centar u Splitu

beuaty centar touch

Beauty centar ‘Touch’ novi je salon ljepote u Splitu. Odmah je prepoznat kao prava destinacija za njegovan izgled. Razlog tome je usluga najnovijih tehnika i tehnologija iz svijeta estetske industrije, pa se u njihovoj ponudi mogu naći wellness tretmani, najnovije tehnike manikure i pedikure, depilacije, ugradnja trepavica te ‘threading’ metoda čupanja obrva.

beauty centar touch

Odlična vijest je da beauty centar ‘Touch’ u ponudi nudi i ‘Lycon precision’ depilaciju. ‘Lycon precision’ depilacija je precizna i manje bolna metoda depiliranja. Omiljena je među hollywoodskim zvijezdama, a s obzirom da se prije uklanjanja dlačica na kožu nanosi ulje koje štiti kožu od voska, zahvaća samo dlačicu i dovodi do praktički bezbolne metode depilacije. Vlasnica salona Monika Miše iskusan je majstor kozmetičar i vlasnica niza certfikata koji su dokaz koliko ulaže u sebe i prati svjetske kozmetičke trendove.

IMG_0211

Beauty centar otvoren je 30. svibnja uz slasne zalogaje cateringa ‘Zora bila’, a za poseban i ugodan izgled salona zaslužna je ‘Angelika design’. Ljeto je počelo i pravo je vrijeme da si priuštite neke beauty usluge, a ako ste u mogućnosti i posebne ‘Gold touch’ i ‘Silver touch’ pakete. Sve informacije pronađite na njihovom webu beautycentartouch.com

touch2

touch 5jpg

Učitati još
Zatvori