Poznata lica u beauty čaroliji s potpisom Larita Studija

Poznata lica u beauty čaroliji s
potpisom Larita Studija

Nina Badric 2

Kako se kalendarska godina polako bliži svome kraju, mnogi od predah od poslovnih obveza koriste kako bi napravili kratki osvrt. Što smo postigli u godini koju ispraćamo i što želimo uvesti da bi nam nadolazeća godina bila još uspješnija.  Kako bismo potaknuti promjenama izvana bili motivirani za one iznutra, s promjenama uglavnom krećemo od fizičkog izgleda. Zavirite u LaRita Studio i pronađite svoju inspiraciju.

Domaće ljepotice povezuje isti beauty tim

Iako velike pripreme za što ljepši ulazak u 2018. godinu asociraju na nedostatak potrebnog vremena, postoje mjesta koja sjedinjuju sve ono što možemo poželjeti. Upravo takvu beauty oazu,  Larita Studio, prije četiri godina otvorila je prekrasna Iva Jerković. Od samog početka u njemu okuplja mnoge beauty stručnjake. Ovo popularno utočište zagrebačkih ljepotica nudi takozvani full service. Na jednom mjestu omogućava posjetiteljicama kompletni make over; od frizure, uređenja obrva i trepavica, pedikure, manikure, masaže te depilacije. Iz salona mnoge dame također izlaze i s besprijekornim make up-om zahvaljujući Ladi Mitrašinović, poznatijoj pod brandom Bela Make Up.

Maja Suput 2

LaRita studio kao mjesto neiscrpne inspiracije

Kako vlasnica Iva Jerković svoj vlastiti stil opisuje kao klasičan s trendovskim odmakom, i u poslovnom svijetu njeguje istu dobitnu kombinaciju kad je u pitanju estetika. Zbog svega navedenoga, salon je odavno privukao mnoga poznata lica, među kojima su i glazbenice Nina Badrić i Maja Šuput, koje zbog povećala javnosti, kad je njihov izgled u pitanju, ništa ne prepuštaju slučaju, a dokaz i rezultat toga je i beauty kampanja Larita Studija i Bela Make Up, kojoj su upravo one zaštitna lica.

Iva Jerkovic

Domaće ljepotice, svaka na svoj način, predstavljaju najnovije trendove u svijetu boja i frizura te će zasigurno mnogim ženama biti inspiracija prije sljedećeg odlaska u salon za uljepšavanje. Budući da je samo malo vremena ostalo prije nego se kazaljke spoje i označe početak Nove godine, vrijeme je da se posvetimo sebi.

Nina Badric 1

No, prije nego se zaputite na adresu Radnička cesta 1a, posjetite i službeni Instagram profil gdje preko 15 tisuća pripadnica ljepšeg spola započinje potragu za idejama i savršenim frizurama.

Maja Suput 1

Foto: Srećko Rundić

Učitati još
Zatvori