Beauty brend koji je jedan tata posvetio svojoj kćeri

RealHer MakeUp

RealHer MakeUp je prirodna, veganska i cruelty-free kozmetika, koju bismo možda čak zamijenili i za bilo koju drugu sličnu, da iza nje ne stoji jedna emotivna priča. Naime, brend je pokrenuo Bill Xaing, koji ga je posvetio svojoj kćeri, a koncept je osmislio kada se rodila. Htio je da njeno iskustvo sa svijetom, pa tako i s beauty svijetom, bude bazirano na pozitivnosti, a ne na nesigurnostima koje suvremena kozmetička industrija stalno nastoji ugraditi u potrošačice kako bi prodala što više svojih proizvoda.

realhermakeup5

RealHer MakeUp

Ženama se stalno govori kako im je ten nesavršen, trepavice prekratke, a podočnjaci pretamni, te im se zatim sugeriraju proizvodi koji će ih učiniti ‘lijepima’. Želeći dati vlastiti obol društvenoj klimi koja okružuje kozmetičku industriju, Bill Xiang pokrenuo je brend RealHer. On fokus stavlja na sve naše vrline, umjesto što ističe naše mane.

realhermakeup2

“Naša misija je inspirirati i probuditi ono najbolje u modernoj ženi, kako bi postala svjesna svoje vrijednosti, bila ponosna zbog svoje individualnosti i kako ne bi bježala od onoga tko je i što je”, otkriva brend. Svaki proizvod zato dolazi s nekom fora porukom na pakiranju. ‘I am ambitious’, ‘I am unstoppable’ i ‘I am tough’, samo su neke od njih.

realhermakeup3

Ne samo da su RealHer proizvodi cruelty-free i oslobođeni parabena i sulfata, također dolaze s humanitarnom notom. 20% profita od prodaje ide udruzi American Associaton of University Women, koja osigurava obrazovne i poslovne prilike djevojkama i ženama.

realhermakeup6

A što se tiče samih proizvoda, nema ih mnogo, no pomno su osmišljeni. Tu su mat i hidratantni ruževi, olovke i sjajila za usne, palete sjenila, Lip Kit setovi, kistovi i blenderi. Dodatne informacije o ovoj kozmetici s cool pričom pronaći možete na RealHer web stranici.

 

Foto: RealHer MakeUp

0