Ovi božićni “crackeri” donose odlično beauty iznenađenje

Ovi božićni “crackeri” donose
odlično beauty iznenađenje

Polako se približavamo čarobnoj blagdanskoj sezoni. Police dućana su već ispunile božićne dekoracije kojima jedva čekamo okititi svoje domove, a početak božićne shopping groznice uskoro ćemo osjetiti u zraku i užurbanoj gomili na ulicama. Božićno vrijeme donosi i brojne tradicije kojima se uvijek iznova veselimo, od kićenja bora do pjevanja božićnih pjesama i gledanja omiljenog božićnog filma. Uz stare božićne tradicije, blagdane će još posebnijima učiniti i poneka nova.

Christmas crackers su dio britanske, irske, kanadske i australske božićne tradicije. Unutar takozvanog crackera krije se pomno zapakirani mali poklon, a cijela stvar postaje zabavnija zbog njegovog načina otvaranja jer božićni cracker otvaraju dvije osobe. Svaka osoba povuče jedan kraj sa svoje strane. Nakon malog praska u jednoj ruci ostat će veći kraj i poklon. Takvi crackeri desetljećima se nalaze kao dio tradicionalne dekoracije brojnih stolova ili skriveni ispod bora.

BEAUTY CRACKERI: BOŽIĆNO BEAUTY IZNENAĐENJE

Ova zabavna britanska tradicija brzo je osvojila svijet. Iako svoje božićne crackere možete izraditi sami, brojni dućani i brendovi danas nude raskošan izbor u kojem ćete pronaći crackere koji kriju savršene poklone za vašu obitelj ili prijatelje. Kao jedni od najpopularnijih istaknuli su se oni u kojima se kriju najbolji beauty proizvodi.

Beauty crackeri su postali nezaobilazan dio božićnih kolekcija brojnih brendova. U šarenim kutijama u obliku bombona krije se sve od vječnih klasika poput L’Occitane kreme za ruke do novih make up bestesellera i malih bočica parfema. U jednom potezu, beauty crackeri će zabaviti i razveseliti baš svakog zaljubljenika u beauty proizvode.

Predivne crackere kojima su nas poznati beauty brendovi odlučili razveseliti ovog Božića otkrivamo u nastavku. Pronađite ih u beauty dućanima ili ovdje.

Beauty crackeri Omorovicza

Omorovicza

Beauty crackeri Nuxe

Nuxe

Beauty crackeri Zoella Beauty

Zoella Beauty

Beauty crackeri Fresh

Fresh

Beauty crackeri Jo Malone

Jo Malone

Beauty crackeri Marc Jacobs

Marc Jacobs

Beauty crackeri Cowshed

Cowshed

Beauty crackeri Caudalie

Caudalie

Beauty crackeri La Roche Posay

La Roche Posay

Beauty crackeri Sarah Chapman

Sarah Chapman

Beauty crackeri This Works

This Works

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori