Jeste li već isprobali Beauty Blender?

Svoj kredibilitet kroz godine je zaradila s čak šest ‘Best of Beauty’ nagrada magazina Allure, a slavna Beauty Blender spužvica odnedavno je dostupna za kupnju i u Hrvatskoj. Vjerujemo kako su je mnoge zaljubljenice u make up već odavno isprobale, no one koje nisu tek će se upoznati s ovim inovativnim proizvodom koji nanošenje šminke na lice čini bitno preciznijim i lakšim.

beauty blender4

Beauty Blender spužvica na svjetskom je tržištu već neko vrijeme klasik, koji su osmislile i ženama ponudile holivudske make up artistice Rea Ann Silva i Veronica Lorenz. Ovaj koristan ‘alat’ u kozmetičkoj torbici garantira beauty look filmske zvijezde, no bez usluga make up artista.

beauty blender3

Karakterizira ga jedinstveni elipsasti oblik bez rubova koji omogućuje da make up jednostavno aplicirate čak i na teško dostupna mjesta i točke na licu, što je ponekad teško postići prstima ili trokutastim spužvicama koje ostavljaju tragove i linije na prijelazima.

Spužvica je izrađena od posebnog materijala, mekanog i podatnog, a njena specifična struktura koristi tek neophodnu količinu make upa koja vam je potrebna za aplikaciju te samim time štedi primer, podlogu, puder ili kremasto rumenilo koje nanosite Beauty Blenderom.

Beauty Blender

Funkcionira na način da se namoči, a mala količna vode ju ispuni i udvostruči njenu veličinu, što omogućuje make up proizvodu zadržavanje na vrhu spužvice i direktno nanošenje na lice. Ovom strategijom Beauty Blender neće upiti proizvod poput većine drugih spužvica, već će ga i uštedjeti.

Uz originalnu jarko ružičastu spužvicu dostupan je i BlenderCleanser Solid sapunčić za čišćenje, a nakon što ju operete i osušite, vratit će se u svoj originalan oblik, spremna za ponovno korištenje.

Beauty Blender spužvica za hrvatsku je publiku dostupna na svojoj Facebook stranici, gdje možete doznati sve informacije, a nabaviti se može u webshopu WoW Junkie i u svim Farmacia ljekarnama.

Foto: Beauty Blender, Instagram
0