Jesenski beauty “bestselleri” koji u trenu nestaju s polica

Jesenski beauty “bestselleri”
koji u trenu nestaju s polica

Objavu dijeli LILIAN (@lilianminch)

Od najnovije maskare do omiljene hidratantne kreme i najtraženije palete sezone, beauty brendovi iz sezone u sezonu donose nove i inovativne proizvode kojima uspijevaju uvijek iznova oduševiti brojne ljubitelje beauty proizvoda. U beauty dućanima, popularnim drogerijama i sve popularnijim online shopovima, jesen je na policama istaknula neke nove proizvode i trendove, ali i zadržala poznate jesenske klasike i favorite. I dok će neki noviteti u trenu zaintrigirati beauty svijet, poznati beauty klasici iza sebe imaju brojne obožavatelje u čijim su kozmetičkim torbicama i rutinama nezamijenjivi favoriti.

JESENSKI BEAUTY BESTSELLERI

Nakon prozračnog ljeta, jesen donosi veliki zaokret u svakodnevnoj beauty rutini. Uz nove trendove, početak jeseni i sve hladniji dani donose veću usmjerenost na njegu. Proizvodi za njegu postat će intenzivniji, a njihove teksture raskošnije. Embryolisse krema će se i ove sezone istaknuti kao savršeni izbor intenzivne hidratantne kreme, a dodatnu dozu njege u svakodnevnu rutinu će unositi Kiehl’s noćni tretman Midnight Recovery Concentrate.

Raskoš i intenzitet će se preslikati i u svijet make up proizvoda koje će krasiti kremaste teksture te bogate boje dragulja i bobičastog voća, ali i neutralni tonovi koji će još jednom odigrati ulogu svestranog klasika. Od novog NYX tekućeg ruža za usne koji donosi raskošnu metalik paletu do ruža s potpisom Victorie Beckham za Estee Lauder u nijansi Victoria koji donosi onu savršenu nude nijansu sa smeđim podtonovima kakvu je i sama Victoria nosila u devedesetima, od najpoželjnije maskare sezone do jednako popularne palete sjenila, svaki od ovih jesenskih favorita i noviteta s razlogom nosi status bestsellera i listu čekanja.

Bilo da tražite dozu glamura u savršenom ružu za usne i svestranoj paleti, dozu njege u raskošnoj hidratantnoj kremi i magičnom serumu ili onaj poseban jesenski miris, u nastavku vam donosimo dvanaest jesenskih bestsellera s kojima ne možete pogriješiti.

Chanel Palette Essentiel

Chanel Palette Essentiel

NYX Liquid Suede

NYX Liquid Suede

Victoria Beckham Estee Lauder Lipstick in Victoria

Victoria Beckham Estee Lauder Lipstick in Victoria

Charlotte Tilbury Instant Eye Palette

Charlotte Tilbury Instant Eye Palette

L'Oreal Lash Paradise

L’Oreal Lash Paradise

O.P.I Icelanded a Bottle of O.P.I

O.P.I Icelanded a Bottle of O.P.I

Tom Ford Fucking Fabulous

Tom Ford Fucking Fabulous

L'Oreal Pure Clay Cleanser

L’Oreal Pure Clay Cleanser

Dermalogica Charcoal Rescue Masque

Dermalogica Charcoal Rescue Masque

Embryolisse Lait-Crème Concentré

Embryolisse Lait-Crème Concentré

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate

Foto: Instagram, Chanel, Charlotte Tilbury, Dermalogica, Embryolisse, Estee Lauder, Kiehl’s, NYX, O.P.I, Tom Ford,

Učitati još
Zatvori