Njega suhe kože za cijelu obitelj

Njega suhe kože za cijelu obitelj

Avène TriXera Nutrition linija 2

Osjećaj zatezanja, nelagode i gubitka elastičnosti kože nažalost su dobro poznati svim osobama sa suhom kožom. Hladnoća, vjetar i suhi zrak tijekom zimskih mjeseci, ali i neadekvatna sredstva za higijenu i njegu nepovoljno djeluju na gornji sloj kože te zbog manjka lipida i prevelikog isparavanja vode s njezine površine ona postaje suha, gruba i ispucala, sklona nastanku iritacija i ekcema.

Kada je riječ o specifičnoj njezi kože svi članovi obitelji trebaju isto: učinkovitost, sigurnost i praktičnost uporabe te osjećaj ugode. U dermatološkim laboratorijima Avène svjesni su potreba suhe kože te su odgovorili izazovu na najbolji mogući način: linijom proizvoda TriXera NUTRITION koja je stvorena za njegu kože cijele obitelji. Riječ je o liniji proizvoda prilagođenoj svačijim navikama, preferencijama i željama, ali sa samo jednom misijom: učiniti kožu dugotrajno nahranjenom, hidratiziranom, mekom i elastičnom.

vizual_TRIXERA_112671-OK-PF

Tekstura: Cjelokupna dermokozmetička Eau Thermale Avène ekspertiza ugrađena u TriXera NUTRITION liniju može se opisati jednim pojmom: Nutri-fluid. Visoka prilagodljivost ove jedinstvene teksture omogućava jednostavnost i lakoću nanošenja, a samim time i veću učinkovitost proizvoda. Nutri-fluid predstavlja teksturu nove generacije koja objedinjuje bogatstvo i punoću balzama te tekuću teksturu losiona. TriXera NUTRITION proizvodi glatko klize kožom trenutačno uzrokujući osjećaj ugode i olakšanja suhoj koži te ne ostavljaju masne i ljepljive tragove što omogućava oblačenje odmah nakon nanošenja. Ovu će teksturu obožavati svi članovi obitelji!

Podnošljivost: pomno birani TriXera NUTRITION djelatni sastojci odlikuju se visokom podnošljivošću te jamče zaštitu čak i najosjetljivijoj koži. Izabrani su zbog svoje nježnosti i optimalnog poštivanja potreba kože u svrhu zadovoljenja potreba njege cijele obitelji.

Avène TriXera Nutrition linija 3

Učinkovitost: jamče je lipidni trio na biljnoj bazi (ceramidi, fitosteroli i esencijalne masne kiseline) u kombinaciji sa patentiranim aktivnim sastojkom Sélectiose koji svojim djelovanjem ograničavaju isparavanje vode, nadoknađuju manjak lipida u koži i smanjuju suhoću kože hidratantnim djelovanjem dokazanog 48-satnog trajanja. Na taj način Trixera NUTRITION proizvodi obnavljaju zaštitnu barijeru kože. Svi Trixera NUTRITION proizvodi sadrže Avène termalnu izvorsku vodu koja umiruje i omekšava suhoćom nadraženu kožu.

Avene TriXera NUTRITION linija

Avène TriXera NUTRITION linija

Svakodnevnu higijenu suhe kože pospješuje TriXera NUTRITION Nutri-fluid sredstvo za čišćenje, pjenušavi gel koji se jednostavno nanosi i lako ispire te predstavlja svakodnevnu hranjivu higijenu suhe i vrlo suhe kože za sve članove obitelji starijih od tri godine. Nakon čišćenja kože TriXera NUTRITION Nutri-fluid sredstvom za čišćenje drugi korak u TriXera njezi suhe i vrlo suhe kože je nanošenje TriXera NUTRITION Nutri-fluid mlijeka teksture prilagođene suhoj, odnosno Nutri-fluid balzama namijenjenog vrlo suhoj koži svih članova obitelji starijih od tri godine.

Učitati još
Zatvori