Aura kozmetika stigla je u Hrvatsku

Aura kozmetika stigla je u Hrvatsku

aura3

Kozmetički brend Aura, koji na srpskom tržištu ima već 20 godina dugu tradiciju, krajem siječnja i službeno je stigao u Hrvatsku. Vizija po kojoj je Aura postala poznata je ponuditi ženama make up proizvode vrhunske kvalitete, koji u jedno spajaju dopadljiv i atraktivan dizajn, inovativne formule i prihvatljive cijene.

Iste ciljeve Aura si je postavila i na našem tržištu, koje je odnedavno oplemenjeno još jednim odličnim make up brendom. Zasad u Hrvatskoj nisu dostupni svi proizvodi, no njihova postojeća paleta dovoljno je sadržajna da animira sve ukuse.

aura5

U grupi proizvoda za ten, u ponudi su tri tekuća pudera (Refresh Me, Cover Me i Take Care Of Me), tekući korektori (Correct Me i Cover Me), dvije baze (Prime Me i Primer), puder u kamenu (Velvet Matte), puder u prahu (Loose Powder) i prah za matiranje kože lica (Shine Killer). Za šminkanje očiju dostupna je baza za sjenilo (Prime Me), mono sjenila (Divine Eyes) u 12 nijansi, eyelineri (Eyes Intensifier i Eyeliner flomaster), olovke za oči (Xpress i Lux Glitter), olovke i sjenila za obrve te gel za fiksiranje obrva i trepavica.

aura

U grupi proizvoda za šminkanje usana postoji kolekcija klasičnih ruževa sa 20 nijansi (Shine Excess), kolekcija mat ruževa (Final Matte) sa 13 nijansi te kolekcija tekućih mat ruževa (Absolute Matte) koja uključuje 26 nijansi, a ruževe prati kolekcija olovki za usne i kolekcija sjajila u 13 nijansi. Aura na hrvatskom tržištu predstavlja i dva iluminatora (Illuminate Me i Glorious Cheeks), 12 nijansi rumenila (Glorious Cheeks) i široku paletu od 24 nijanse lakova za nokte (Amazingly Resistant).

aura2

Za kraj, tu je 8 vrsta umjetnih trepavica, te asesoar koji obuhvaća niz kistića, spužvica, šiljila i fiksatora za šminku. Aura je u Hrvatskoj prisutna u odabranim Kozmo drogerijama, a više o prodajnim mjestima doznajte na Facebook stranici.

Foto: Aura kozmetika

Učitati još
Zatvori