Figment – nova kolekcija omiljenih Amouage parfema

Figment – nova kolekcija
omiljenih Amouage parfema

Amouage Figment parfemi

Parfemska kuća s jednom od posebnijih priča u svijetu ljepote svakako je Amouage. Brend koji ima gotovo 35 godina dugu tradiciju i neprikosnoveno majstorstvo u području kreacije mirisa, danas se svrstava među najcjenjenije, i to u kategoriji niche parfema koji su i kod nas napokon dobili plodno tlo. Poznato je nekoliko lokacija u Zagrebu na kojima možete pronaći mirisne kreacije renomiranih niche kuća, a jedna od njih je Parfumerija Lana, koja drži Amouage parfeme.

Amouage Figment

Upravo ondje prije nekoliko dana je stigla nova Amouage kolekcija mirisa koja nosi ime Figment. U Zagrebu ju je predstavila Iwone Fiecek, Amouage trenerica i marketing menadžerica, koja je u ime brenda otkrila sve pojedinosti nova dva mirisa za nju i njega.

Figment miris za nju

Figment miris za nju

Figment je dugoočekivano treće poglavlje mirisne linije Portraits of Life i ekspresija neizbrisive ljepote nadahnute dugotrajnom fascinacijom Butanom, kreativnog direktora brenda Amouage Christophera Chonga. No, Butan za Chonga nije ni fantazija ni realnost, budući da tu zemlju nikada nije posjetio, već kolekcijom Figment dočarava Butan onakvim kakvim ga on zamišlja. Figment je njegov olfaktorni hologram, sastavljen od fragmenata koji stvaraju intenzivnu ljepotu života.

Figment miris za njega

Figment miris za njega

Ženski Figment pripada cvjetnoj grupi mirisa, a muški drvenastoj. U ženskoj kompoziviji, gornje note donose sečuanski papar, šafran i gardeniju, srce tuberozu, arapski jasmin, cvijetove naranče, lisylang i kasija (kineski cimet), a bazu perunika, papirus, pačuli i tamjan. Mušku kompoziciju u gornjim notama čine limun, geranij i ružičasti papar, u srcu sandalovina, mošus i vetiver, a u bazi labdanum, guaiac drvo i zemljani akordi.

Učitati još
Zatvori