AlpStories organske kreme za pomlađivanje

Vanjski vremenski uvjeti kao što su vjetar i hladnoća nepovoljno djeluju na kožu lica, a osobito tanku i osjetljivu. Zbog toga je nužno zaštiti ju kvalitetnom kremom čiji sastojci prodiru duboko kako bi koža bila nahranjena i otporna.

alpstories1

AlpStories proizvodi nastaju u kombinaciji s bogatim naslijeđem alpske tradicije i modernog pristupa ljekovitoj moći biljaka. Alpska mjesta jedna su od najtežih okruženja u svijetu, raznoliki biljni i životinjski svijet prilagodili su se tim uvjetima i nastavili svoj napredak. Stekli su izvanredne obrambene mehanizme: snažnu ljekovitu moć i jake aktivne sastojke koji rade u skladu s našom kožom. Štoviše, niska razina industrijskog zagađenja dopušta biološke raznolikosti i potenciju biljnih ekstrakata odlične kvalitete i visoke biološke vrijednosti. AlpStories prirodna kozmetika uči iz prirode i nastoji stvoriti formule koje su bogate i raznolike kao i priroda u Alpama.

AlpStories krema sa hijaluronskom kiselinom omogućava upravo to i pri tome potiče nastanak novih stanica. Bademovo ulje i shea maslac obnavljaju površinski sloj i hrane i štite od isušivanja, dok ulje boražine i žutog noćurka usporavaju proces nastanka bora i učvršćuju kožu. Ulje sjemenki grožđa je prepuno antioksidanata koje štite od starenja. Koristi se kao dio redovite rutine pomlađivanja jer pomaže popuniti fine linije lica.

alpstories3

Hidratantna krema od ruže posebno će blagotvorno djelovati na osjetljivu i dehidriranu kožu. Njen visok sadržaj vitamina pruža koži potrebnu vlažnost i daje joj mladenački sjaj. Kombinacija shea maslaca, ruže, suncokreta i nevena intezivno hidratizira i obnavlja površinski zaštitni sloj, štiti od starenja i regenerira. Koža postaje elastična i blistava, a bore se s vremenom umanjuju.

alpstories2

Za snažnu obnovu površinskog sloja kože te dubinsku i dugotrajnu hidratizaciju idealna je H24 krema za lice od arganovog ulja. Obogaćena je shea maslacem, bademovim uljem, uljem žutog noćurka i arganovim uljem koje osigurava snažan anti-age učinak. Svilenkaste je i lagane teksture i ostavlja kožu glatkom i blistavom. Ova krema poslužit će kao savršena podloga za vaš make-up.

alpstories4

0