Kreme za savršeno ljeto hrvatskih beauty blogerica

Kreme za savršeno ljeto
hrvatskih beauty blogerica

Već smo pisali o novom hrvatskom brendu organske kozmetike – Alavi Natural cosmetics. Zapravo, više i nije tako novi jer u malo više od godinu dana proizvodi ovog hrvatskog brenda postali su neizostavan dio ženskih kozmetičkih torbica. Premium organski sastojci, NaTrue certifikat, jedinstvena priča o ženi koja želi najbolje za sebe i svoju kožu, dovoljan su argument za poželjeti ove jedinstvene proizvode.

Početkom ljetnih mjeseci hrvatske blogerice i Instagram cure posebno hvale dva Alavi proizvoda neizostavna za predivnu kožu ljeti – organsku kremu za brzo tamnjenje i Recovery kremu. Za sve vas koje želite prekrasan brončani ten i savršeno njegovanu kožu, pripremili smo informacije iz prve ruke, i to od cura koja su probale zaista mnogo proizvoda.

Andrea je podijelila svoje preporuke za savršen ljetni ten na svom blogu Square mile of style. Ovu mladu blogericu s privremenom adresom u Švedskoj oduševila je Alavi Quick tanning krema koju je nahvalila u svom novom videu. “Proizvod za tamnjenje koji apsolutno obožavam, dakle kapa dolje, je Alavi Quick Tanning cream. Totalno sam oduševljena ovim proizvodom, ovo je iznenađenje ljeta za mene što se tiče proizvoda za tamnjenje kože. Tako brza preplanulost i tako lijepa preplanulost ove kreme je fenomenalna. Krema je prirodna, sadrži ulje buritija, pasjeg trna, mrkve, kokosa… Može li bolja kombinacija?”, pita se Andrea.

Josipa Dragun također ne skriva svoje oduševljenje Alavi proizvodima. Uz Quick tanning kremu, ona preporučuje i Alavi Flora Divina Recovery kremu. “Jako mi je bitno što stavljam na kožu i kakav je sastav krema koje koristim. Izbjegavam parfimirane kreme i one s visokim udjelom alkohola, jer isušuju kožu. Imam normalan tip kože, ni masnu ni suhu, tako da koristim “lagane”, brzoupijajuće kreme. Nedavno sam isprobala Alavi Recovery kremu s kojom sam oduševljena, jer je potpuno blaga prema koži i savršeno odgovara mojem licu.”

Dorin Lucija Bajzec, na Instagramu poznata kao dorinlucissima, također je oduševljena nježnom, a snažnom Alavi Recovery kremom: “Isprobala sam razne kreme za lice i nikako nisam mogla pronaći onu koja mi najbolje odgovara, sve dok mi na adresu nije stigla Alavi cosmetics – najbolja krema ikad!”. Kaže da ju koristi kada je koža izložena suncu i vjetru te zahtijeva posebnu njegu.

Valentina Kojić, također popularna Instagram cura, na svom profilu je podijelila savršen brončani ten zahvaljujući Alavi Quick tanning kremi. Poručuje: “Ako tražite nešto za ljeto kako bi brzo dobile boju, onda vam svakako preporučam ovu kremicu. Osim što je organska i hrani kožu, doslovno nakon drugog puta dobijete bojicu. Dugo nisam bila ovako zadovoljna s nekom kremom.”

Alavi kreme za sunce

Zaista sve što nam preostaje je uzeti ručnik, omiljenu knjigu i uputiti se na obližnju plažu, kupalište ili sunčanje na balkonu.

Svoje Alavi kremice možete potražiti u obližnjoj ljekarni ili naručiti online na www.alavicosmetics.com.

Učitati još
Zatvori