Predstavljena nova Afrodita linija za njegu lica HYDRA PATCH

Predstavljena nova Afrodita linija za
njegu lica HYDRA PATCH

AFRODITIN HYDRA PATCH beauty kutak

Najveća slovenska kuća ljepote Kozmetika Afrodita ponovno je oduševila. U novootvorenom djelu garaže Kozolec u centru Ljubljane, otvorila je Ljubljanski tjedan mode s premijernim predstavljanjem aktualne inovacije. Zvijezda večeri bila je linija za njegu lica HYDRA PATCH, koju odlikuje urbani, suvremeni ANTI-POLLUTION pristup njezi kože sa trostrukom snagom hidratacije.

nova linija HYDRA PATCH

Predstavljanje Afrodita HYDRA PATCH linije

Dokazujući da kozmetika i moda mogu zajedno „ruku pod ruku“, Afrodita je predstavila beauty smjernice, očarala s trendovskim predstavljanjem nove linije i uzvanicima dala odgovor na dvije najveće problematike suvremenog doba koje utječu na stanje naše kože – dehidraciju i štetni utjecaj okoline. Događaj je začinila energična Lea Sirk, slovenska zvijezda u usponu, sa svojim novim singlom.

Nastup Lee Sirk

Nastup Lee Sirk

HYDRA PATCH, inače je linija o kojoj smo vam već pisali ovdje, kao i u tekstu o anti-pollution beauty trendu koji donosi novu dozu njege i zaštite naše kože. Ona ekskluzivno rješava problem dehidracije kože s aktivnim djelovanjem u borbi protiv onečišćivača. Ova inovacija nadahnuta je jedinstvenom tehnologijom PatcH2O, koja djeluje kao zaštitni i istodobno njegujući H2O flaster.

Marija BorićMarija Borić

Na površini kože stvara hidrofobni sloj koji smanjuje, odnosno sprječava, gubitak vode zbog hlapljenja. Postupnim prodiranjem hidratantnog kompleksa u epidermu vrhunski sastojak PatcH2O, samo nekoliko minuta nakon nanošenja, nudi trenutačnu hidrataciju, koja se produljuje i do 5 dana nakon posljednjeg nanošenja.

Nataša Pinoza, Afroditina ambasadorica, Mišela Firšt Vučenović, voditeljica marketinga Kozmetike Afrodita i glumica Marija Borić

Nataša Pinoza, Afroditina ambasadorica, Mišela Firšt Vučenović, voditeljica marketinga Kozmetike Afrodita i glumica Marija Borić

Uz trostruku snagu hidratacije, linija HYDRA PATCH, oduševljava i s aktivnim ANTI-POLLUTION djelovanjem sljedećim mehanizmima: čuva vitalnost stanica kože, aktivno štiti od oštećenja onečišćivačima i ojačava zaštitnu funkciju kože.

Hydra patch hydraboost serum prva pomoć za umornu i dehidriranu kožu s tehnologijom PatcH2O

HYDRA PATCH objedinjuje kreme za njegu različitih tipova kože nakon otprilike 20. godine života, a posebno se ističe  HYDRABOOST serum, koji predstavlja prvu pomoć za umornu i dehidriranu kožu i izvrsna je podloga za make-up i za sve njegujuće kreme. Više na: www.kozmetika-afrodita.com

Beauty blogerice na Afrodita eventu

Beauty blogerice na Afrodita eventu

Martina Požgaj

Martina Požgaj

Beauty blogerice na Afrodita eventu

Beauty blogerice na Afrodita eventu

Foto: PR

 

 

Učitati još
Zatvori