Afrodita ima novu liniju HYDRA PATCH

Afrodita ima novu liniju HYDRA PATCH

Afrodita HYDRA PATCH linija

Onečišćenje zraka može oštetiti kožu jednako kao sunčeve zrake. Najviše pogađa isušenu kožu kojoj nedostaje vlage jer je njezina barijera ranjiva i oštećena.

Afrodita HYDRA PATCH linija

Nova linija HYDRA PATCH Kozmetike Afrodita ekskluzivno rješava problem dehidracije kože s aktivnim djelovanjem u borbi protiv onečišćivača. Ova inovacija nadahnuta je jedinstvenom tehnologijom PatcH2O, koja djeluje kao zaštitni i istodobno njegujući H2O flaster.

Na površini kože stvara hidrofobni sloj koji smanjuje, odnosno sprječava, gubitak vode zbog hlapljenja. Postupnim prodiranjem hidratantnog kompleksa u epidermu vrhunski sastojak PatcH2O, samo nekoliko minuta nakon nanošenja, nudi trenutačnu hidrataciju, koja se produljuje i do 5 dana nakon posljednjeg nanošenja.

Hydra Patch - krema normalna koža WEB 2

Uz trostruku snagu hidratacije, linija HYDRA PATCH, oduševljava i s aktivnim ANTI-POLLUTION djelovanjem sljedećim mehanizmima: čuva vitalnost stanica kože, aktivno štiti od oštećenja onečišćivačima i ojačava zaštitnu funkciju kože.

HYDRA PATCH objedinjuje kreme za njegu različitih tipova kože nakon otprilike 20. godine života, a posebno se ističe  HYDRABOOST serum, koji predstavlja prvu pomoć za umornu i dehidriranu kožu i izvrsna je podloga za make-up i za sve njegujuće kreme. Više na: www.kozmetika-afrodita.com

Hydra Patch - krema suha koža WEB 2

Hydra Patch - vlažilni serum WEB 2 Hydra Patch - očesna krema WEB 2 Hydra Patch - ampule WEB

Foto: Afrodita

Učitati još
Zatvori