5 omiljenih frizura: Aimee Song

5 omiljenih frizura: Aimee Song

Aimee Song je jedna od najutjecajnijih blogerica koja je svoj blog Song of Style pretvorila u prepoznatljivi brend. Iza nje nalaze se brojne suradnje s prestižnim brendovima poput Dolce & Gabbane, tisuće podijeljenih kombinacija koje uvijek nose dozu opuštenog L.A. stila i knjiga Capture Your Style koja otkriva tajne savršene Instagram mreže fotografija. Upravo je njezin Instagram profil mjesto na kojem često pronalazimo inspiraciju za svakodnevne kombinacije s daškom elegancije i najnovijih trendova.

PET FRIZURA KOJE TRANSFORMIRAJU KRATKI BOB

Osim po svom besprijekornom stilu, Aimee je prepoznatljiva po svojoj jedna savršenoj frizuri iza koje stoji jedan od najtraženijih frizera u Los Angelesu, Anh Co Tran. Nakon lob dužine sa suptilnim balayage pramenovima Aimee se odlučila odrezati svoju kosu u efektan kratki bob, Suprotno mišljenju mnogih, Aimee je posljednjih mjeseci dokazala kako je i kratku kosu moguće transformirati uz pomoć nekoliko jednostavnih frizura.

Kako bi naglasila efektan izgled svoje kratke bob frizure, Aimee svoju kosu nerijetko nosi savršeno ispeglanu s razdjeljkom na sredini. Za romantičniji izgled kratkom bobu dovoljno je dodati tek blage valove i razdjeljak preselite na stranu. Jednostavna, ali i jedna od najsvestranijih frizura koju Aimee voli kombinirati kako s ležernim tako i s elegantnim večernjih kombinacija je kosa uredno skupljena u niski rep ili punđu.

Za večernje prilike i dozu suptilnog seksipila Aimee bira i zaglađenu i začešljanu kosu koja stvara elegantan izgled i naglašava svaki make up look. Na posljednjem tjednu mode u Parizu Aimee je svoju kratku kosu transformirala uz pomoć nekoliko efektnih pletenica.

Ako ste u potrazi za nekoliko savršenih frizura koje ćete lako izvesti sa svojom kratkom kosom, u nastavku vam donosimo pet odličnih prijedloga blogerice Aimee Song.

SAVRŠENO ISPEGLANA KOSA S RAZDJELJKOM NA SREDINI

VALOVITI BOB S RAZDJELJKOM NA STRANU

NISKI REP ILI PUNĐA

ZAČEŠLJANA KOSA

PLETENICE

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori