5 najpoželjnijih nude lakova za nokte za sve tonove kože

5 najpoželjnijih nude lakova za
nokte za sve tonove kože

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LE MANOIR™ (@lemanoir) on

Razlozi zašto su neutralni lakovi za nokte zapravo samozatajni heroji vašeg stylinga: Nude nijanse nikada se neće sukobiti s onim što nosite, neće se nametati u prvi plan, ali će decentno naglasiti stil i ljepotu vaših noktiju, nikada neće ostaviti mrlje na noktima kada uklonite lak s noktiju. Zato su nude nijanse toliko omiljene i pravi su hit u ovo blagdansko vrijeme kada je važno da zablistate na božićnim druženjima. S obzirom da zasigurno imate u planu cijeli niz ručkova, večera i partyja u vrlo kratkom periodu, ove nijanse su pun pogodak jer nećete morati mijenjati svoju manikuru kako biste je uskladili s različitim odjevnim kombinacija u kojima planirate zasjati. Tako ćete uštediti vrijeme kojega ionako nikada nemamo dovoljno.

Nude nijanse savršeno će se uklopiti u svaku kombinaciju i bit će vaš mali beauty čarobnjak gdje god se pojavite.

Teško je pronaći neutralni lak koji zapravo najbolje naglašava ton vaše kože.  Stoga pogledajte šest najotmjenijih lakova koji izgledaju dobro na svim tonovima kože. Ispravan odabir nijanse neće učiniti da izgledate blijedo i beživotno već blistavo i raskošno. Provjerite o kojim tonovima je riječ i prijeđite po prstima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LE MANOIR™ (@lemanoir) on

Svijetli ton kože

Ova mliječna nijansa ima mješavinu super laskavih ružičastih i sivih tonova koji vam neće pružiti zastrašujući učinak “lutkastih” ruku već će naglasiti nježnost i ljepotu tena.

Chanel Organdi

Srednji ton kože

Ako imate više srednjih tonova kože, što znači da imaju tendenciju da imate i toplu i hladnu podloga, kremasta boja breskve je za vas. Boja breskve naginje na tople nijanse jer je kombinacija ružičastih i bijelih tonova. Zahvaljujući činjenici da se topla podloga  i srednji tonovi kože nadopunjavaju.

Tom Ford Beauty Nail Polish in Mink Brule

Maslinasta put

Karamel boje lakova za nokte poput ovog iz Deborah Lippmann ima blago crvenkastu podlogu, tako da će izgledati savršeno neutralno uz maslinastu put.

Sally Hansen Color Therapy Nail Polish in Cashmere Calm

Tamna put

Tamniji tonovi kože s toplim medenim podtonovima naginju boji kolača i kave jer imaju trag žute ili narančaste u sebi. Jedina nijansa koje biste trebali izbjegavati su sivi tonovi jer ima tendenciju “ispiranja” kože pa ostavlja dojam beživotnosti.

OPI Nail Lacquer in Chocolate Moose

 

Izrazito tamna put

Ne možete pogriješiti s bogatim smeđim nijansama koje u sebi imaju makar kapljicu crvene boje. Čokoladna nijansa iznijet će plave podtonove koji su karakteristični za tamnu kožu. Ove će se nijanse savršeno stopiti i naglasiti najjače adute svake puti.


JINsoon Nail Polish in Toff

Foto: Instagram, JINsoon, OPI, Sally Hansen, Tom Ford, Chanel

Učitati još
Zatvori