5 jesenskih pletenica koje možete nositi već danas

Od New Yorka do Pariza, u središte pozornosti na recentnim tjednima mode došle su pletenice, i to sasvim nosive pletenice u kojima ćete moći uživati od jutra do večeri, svakog dana.

Za početak, nose se sasvim delikatne pletenice i vraća se stil koji smo nosili još kao klinci, s jednom vrlo tankom pletenicom ispletenom od prednjih pramenova kose, koja sa svake strane uokviruje lice. Vidjeli smo ju na reviji kuće Valentino, čiji su modeli nosili ostatak kose ležerno raspušten i valovit. Dizajner David Koma također se odlučio za parcijalnu pletenicu, i to strogog karaktera, ispletenu s jedne strane glave, dok je preostala kosa stilizirana u savršeno ravan i sjajan look.

Alberta Ferretti

Alberta Ferretti

A onda smo na reviji Alberte Ferretti susreli pravi boho look kojem se s dolaskom toplijih dana uvijek veselimo. Debela, raskošna pletenica puna teksture i onih neposlušnih pramenova koji lelujaju oko glave, idealan je proljetni izbor za sve vječne romantičarke. H&M nas je s druge strane učinio nostalgičnima, vrativši u modu nekoć popularne kečkice s centralnim razdjeljkom, a Balmain je predstavio chic kombinaciju pletenice i konjskog repa, koja će biti odlična ideja za isprobati za sve trendi djevojke.

David Koma

David Koma

H&M

H&M

Balmain

Balmain

Foto: IMaxTree, Instagram

0