5 odličnih frizura koje “it” djevojke predlažu za početak 2018.

5 odličnih frizura koje “it”
djevojke predlažu za početak 2018.

Početak nove godine uvijek je savršeno vrijeme za novi početak i nekoliko promjena. Uz novogodišnje odluke koje će za mnoge uključivati zdraviju prehranu, organiziraniju svakodnevicu i aktivniji život, promjena looka često se nalazi visoko na listi. Osim novih trendova koje će unutar naše garderobe unijeti nova godina, promjena frizure jedan je od omiljenih izbora koji u nekoliko dobrih rezova može u potpunosti transformirati naš izgled. Od suptilnih promjena koje uključuju minimalnu promjenu dužine ili decentnu promjenu boje kose do drastičnih rezova, početak nove godine za mnoge je vrijeme koje donosi želju za promjenom.

5 FRIZURA KOJE OBOŽAVAJU IT DJEVOJKE

Popularne trendseterice svoj su look promijenile uoči nove godine. Posljednjih nekoliko tjedana 2017. godine donijelo je brojne transformacije koje će nam poslužiti kao savršena inspiracija. Kada govorimo o savršenoj frizuri, bob i lob su još uvijek očiti favoriti. Jednostavne za održavanje i stiliziranje, bob i lob donose onaj chic izgled uz minimalno truda i brige. Kako bi začinile jednostavan bob i lob, Lauren Conrad, Lucy Hale i Beyonce su izabrale bob frizuru koja seže do brade i završava efektnim ravnim rezom.

Šiške su bile još jedan favorit u 2017. koji ćemo obožavati i u nadolazećoj godini. Uz šarmantne ravne i guste šiške, jedan od uvijek popularnih beauty klasika, ove godine osvojile su nas ležernije curtain šiške koje donose savršeni dodatak za novu godinu baš svakoj dužini kose. Uz šiške, razigrani slojevi poput onih u poludugoj kosi pjevačice Due Lipe su šarmantni trik koji će se istaknuti kao odličan izbor za sve one koji žele promjenu, ali ne žele nužno mijenjati dužinu kose.

Kad govorimo o bojama za kosu, kraj godine obilježile su velike transformacije. I dok su brinete poput Selene Gomez i Lily Collins odlučile isprobati platinaste nijanse, blogerica Liv Purvis i glumica Alisson Williams riješile su se svijetlih tonova u kosi i odabrale raskošne čokoladne tonove.

Pet najboljih frizura s kojima su popularne trendseterice odlučile dočekati novu, a koje vam mogu poslužiti kao savršena inspiracija za promjenu na početku 2018. donosimo u nastavku.

BOB OBOGAĆEN PRAMENOVIMA

Beyonce

Beyonce

EFEKT RAVNOG REZA

Objavu dijeli Lucy Hale (@lucyhale)

DRAMATIČNA PROMJENA BOJE ZA BRINETE

Selena Gomez

Selena Gomez

RAZIGRANI SLOJEVI U POLUDUGOJ KOSI

Objavu dijeli DUA LIPA (@dualipa)

ŠIŠKE KAO SAVRŠENI ZAČIN ZA DUGU KOSU

Objavu dijeli Olivia (@livpurvis)

Foto: Instagram, Getty Images, beyonce.com

Učitati još
Zatvori