5 beauty lookova koje možete izvesti u 5 minuta

5 beauty lookova koje možete
izvesti u 5 minuta

Savršena beauty rutine nerijetko uključuje cijeli niz različitih proizvoda, metoda i tehnika. Nakon pola sata (ili više) provedenih ispred ogledala, linija tuša na jednom kapku još uvijek nije savršeno simetrična onoj na drugom, a nekoliko nestašnih pramenova već je provirilo iz savršeno konstruirane neuredne visoke punđe.

Za dane kada ste u žurbi i u samo nekoliko minuta i nekoliko poteza, bez okolišanja i desetke različitih proizvoda, želite postići efektni beauty look u beauty svijetu postoji zlatno pravilo pet minuta. Mnogima omiljeni beauty trik, zlatno pravilo ističe sve one odlične beauty lookove koje možete izvesti u samo pet minuta. Od dramatičnog poteza crnog tuša do onih savršenih valova u kosi, za vas smo izdvojili pet odličnih beauty lookova i nekoliko trikova koji će vam pomoći da ih sami lako ostvarite u samo pet minuta.

PLETENICE: SPAS ZA NEUREDNU KOSU

Kad imate malo vremena i neurednu kosu, pletenice su uvijek savršeni odgovor. Od ležerne pletenice prebačene na jednu stranu za koju će vam biti potrebne tek minuta ili dvije do pletenice oko glave koju će oni spretniji bez problema isplesti u pet minuta, svaka neuredna kosa će uz malo suhog šampona i čaroliju pletenice izgledati šarmantnije.

EFEKT CRVENOG RUŽA

Crveni ruž u nekoliko preciznih poteza u potpunosti transformira naš look. Upravo je taj magični efekt crvenog ruža ono što tražimo kada imamo samo pet minuta ispred ogledala. Prije no što nanesete ruž, minutu ili dvije odvojite za nekoliko poteza korektorom i maskarom. Nakon, nanesite olovku za usne i ruž u crvenoj boji. Posljednju minutu iskoristite za malo suhog šampona. Razbarušite kosu na izlasku i završite svoj efektni look inspiriran ulicama Pariza

SAVRŠENI VALOVI U KOSI

I dok mnogi vjeruju da je za savršene valove u kosi potrebno mnogo, iza njih krije se pet minuta, dva proizvoda i jedan figaro. Opranu i osušenu kosu podijelite na nekoliko razina. Prije uvijanja, nanesite suhi šampon kako bi vaša frizura bila postojana, ali kako bi istovremeno postigli vrlo prirodan izgled. Počnite uvijati kosu u smjeru suprotnom od lica. Nakon što ste uvili svaki pramen, nanesite još malo suho šampona i lagano raščešljajte kosu za prirodan izgled blagih valova.

DRAMATIČNA LINIJA CRNOG TUŠA

Jednako poput crvenog ruža, crni tuš u nekoliko poteza stvara vrlo efektan make up look. Nakon što ste ponovno posegnuli za korektorom ili puderom i prekrili one sitne nedostatke, u nekoliko pažljivih poteza nanesite crni tuš. Look završite s maskarom i njegujućim balzamom za usne.

GLAMUR ZAGLAĐENE KOSE

Za dramatičan i glamurozni večernji look, brojne hollywoodske zvijezde nerijetko će odabrati upravo savršeno zaglađenu kosu. Iako vrlo glamurozan i efektan, omiljeni hollywoodski look je lakše postićino što se čini. Pet minuta bit će dovoljno da  zagladite kosu gelom uz češljanje kose unatrag. Cijeli look učinite postojanim uz darežljivu količinu laka za kosu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori