4 nove maskare u našim drogerijama

4 nove maskare u našim drogerijama

Kada je riječ o samim temeljima u kozmetičkoj torbici svake žene, maskara je definitivno jedan od njih. U kojem god obliku dolazila, uvijek izaziva veliki interes beauty publike i svako novo lansiranje prati se s velikom pozornosti. Već smo vam pisali o simpatičnim ‘cake’ maskarama retro štiha, pisali smo i o kultnim maskarama koje volimo već godinama, kao i o maskarama koje postižu efekt umjetnih trepavica. No, ono što sve sigurno zanima jest koje se nove maskare trenutno mogu pronaći u našim drogerijama. Upravo su drogerije mjesta na koja najčešće zavirimo u potrazi za kvalitetnom i cijenom prihvatljivom maskarom, a ove četiri maskare koje vam donosimo u nastavku i koje su lansirane od siječnja naovamo, svakako bi vas mogle potaknuti na isprobavanje.

 

MAX FACTOR 2000 CALORIE CURL ADDICT

Max Factor 2000 Calorie Curl Addict

Da s jednom maskarom možete ostvariti i volumen i savršenu uvijenost trepavica, dokaz je nova Max Factor maskara iz obitelji 2000 Calorije, koja je popularna u svijetu već dugi niz godina. Max Factor obećaje da vam uz ovu maskaru više neće biti potreban uvijač, a sama formula nanosi se ravnomjerno od korijena do vrhova trepavica i može se nadograđivati do željenog efekta.

 

CATRICE ROCK COUTURE EXTREME VOLUME MASCARA 24H

Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara 24hNa stalke u drogerije ranije ove godine stigla je nova Catrice maskara – Rock Couture Extreme Volume. Riječ je o maskari duboke crne teksture koja dolazi s elastomer četkicom i ne samo da stvara očaravajući volumen, već i osigurava lijepu uvijenost i impresivnu dužinu trepavica. Trenutan efekt vidljiv je već nakon prvoga nanošenja.

 

MAYBELLINE THE FALSIES PUSH UP ANGEL MASCARA

Maybelline The Falsies Push Up Angel Mascara

Nakon Maybelline The Falsies Push Up Drama maskare, stigla je nasljednica – Push Up Angel maskara s inovativnom četkicom, koja u samo nekoliko poteza dovodi vaše trepavice na višu razinu i stvara glamurozni efekt u stilu anđeoskih krila. Intenzivna crna boja obavija trepavice od njihovih korijena, podižući ih i čineći ih bitno voluminoznijima.

 

DEBORAH DREAM LOOK MASCARA

Deborah Dream Look Mascara

Deborah Milano ove godine ima mnogo noviteta, a jedan od njih je i nova DREAM LOOK maskara. Kako žene sve više posežu za maskarama s gumenim četkicama i žele naglašene trepavice, Dream Look je maskara koja odgovara na te potrebe. Osim DH kompleksa koji je intenzivno crne boje, sadrži i arganovo ulje koje štiti trepavice od slobodnih radikala i ujedno njeguje. Vlakna od kojih se sastoji maskara stvaraju volumen i dužinu te prirodno uvijaju trepavice, a to je ono što svaka žena traži od jedne maskare.

Zanimaju li vas još neki trikovi za super trepavice, više o njima možete pročitati ovdje.

Učitati još
Zatvori