3 nove micelarne vode koje bi mogli isprobati

3 nove micelarne vode koje bi
mogli isprobati

micelarna

S klasicima iz kategorije micelarnih voda već ste sasvim sigurno dobro upoznati. Bioderma Sensibio H2O jedna je od najpoznatijih na svijetu, a potrošačice diljem svijeta povjerenje su poklonile i micelarnim proizvodima iz Nivee i Garniera. No, tu priča ne staje, jer područje beauty tržišta kojim dominiraju micelarne vode konstantno se širi. Svako malo predstavljaju se neke nove i potencijalno još bolje otopine za čišćenje lica, a osim što od njih očekujemo da učinkovito i u takoreći jednom potezu skinu sav make up i nečistoću s lica, također se nadamo pronaći one koje će biti dovoljno osjetljive prema našoj koži i poštovati njenu prirodnu ravnotežu. Micelarne vode za osjetljivu kožu već smo vam predstavili, a danas donosimo 3 nove koje su u posljednjih nekoliko tjedana i mjeseci stizale na domaće tržište i sada privlače našu pozornost.

L’OREAL PARIS EAU MICELLAIRE

L’Oreal Paris micelarna voda 3u1 od sada je dostupna u pakiranju od 400ml. U jednom nježnom potezu čisti, uklanja šminku i umiruje osjetljivu kožu. Pronaći ćete dva njena tipa – onaj za normalnu do suhu, osjetljivu kožu lica (s rozim čepom) te onaj za mješovitu kožu (s plavim čepom). Zahvaljujući formuli obogaćenoj glicerinom, njome ćete efektivno očistiti kožu od cjelodnevnog nošenja make upa i nečistoća te mirne duše otići na ‘beauty sleep’.

DIOR HYDRA LIFE MICELLAR WATER

Dior Hydra Life2

Ove veljače Dior je na tržište lansirao svoju Hydra Life kolekciju – kozmetičku liniju po mjeri minimalistica. U liniji baziranoj na filozofiji ‘manje je više’, s proizvodima lišenim nepotrebnih i često štetnih kozmetičkih sastojaka, našla se i jedna pink micelarna voda. Obogaćena ekstraktima biljke echinaceje i moćnim micelama, ova otopina predstavlja novu generaciju micelarnih voda koje su moćni odstranjivači šminke, ali i njegujući faktori za kožu, koju istovremeno čiste i umiruju. Čista i njegovana, koža nakon korištenja ove otopine ima suptilan ružičasti sjaj i prirodno je lijepa. Namijenjena je svim tipovima kože, a više o njoj saznajte ovdje.

LA ROCHE-POSAY MICELARNA VODA ULTRA

Novost u svojim redovima po pitanju micelarnih voda ima i La Roche-Posay. Eau Micellaire Ultra namijenjena je osjetljivim i reaktivnim tipovima kože i sadrži surfaktante za čišćenje optimalne tolerancije. Ima visoku učinkovitost čišćenja te u potpunosti uklanja šminku, nečistoće i prašinu, ostavljajući kožu čistom bez isušivanja i poštujući fiziološku ravnotežu osjetljivih tipova. Ne sadrži sapune, bojila, alkohole ni parabene. Pronaći ju možete ovdje.

Osim za skidanje šminke, znate li za što sve još možete iskoristiti micelarnu vodu? Pročitajte 7 trikova s moćnim micelama.

Učitati još
Zatvori