10 tamnih ruževa za jesen

Malo što nas podsjeća na jesen više od boje crnog vina, tople smeđe i bogate tamno ljubičaste. Ove boje možda ste do sada nosili samo u obliku odjevnih komada, no u zadnje vrijeme sve je izraženiji trend tamnih ruževa. Ovi statement komadi obogatit će svaku kombinaciju i dodati joj dozu elegancije i profinjenosti, a kako ih nositi i koje nijanse odabrati, pročitajte u nastavku.

nastygal12

Hladnije razdoblje idealno je za eksperimentiranje s nešto tamnijim i neuobičajenijim nijansama zato što i boja odjeće uz koju ih nosimo omogućuje tamnim tonovima da u potpunosti dođu do izražaja, za razliku od jarkih ljetnih komada koji traže neutralniji make-up. Ove ruževe nosite u večernjim prilikama ili pak za buntovne dnevne kombinacije. Kako biste ga što urednije nanijeli i izbjegli zamrljane linije, predlažemo da ruž nanesete kistom i obrubite olovkom u istoj nijansi kako biste osigurali da ostane unutar linije usana.

nastygal22

Outfit uz koji će se ovakvi ruževi najbolje istaknuti uključuje mornarsko plavu i tamno zelenu, te nešto grublje materijale i krojeve. Prije odabira savršene nijanse, važno je znati da svaki ruž ima podtonove koji više ili manje odgovaraju određenom tonu kože, stoga se bolje posavjetovati sa stručnjakom. U galeriji pogledajte 10 ruževa koje predlažemo za ovu jesen.

Foto: Nastygal

0