Slavna Chanelova anti-age linija slavi 10. rođendan

sublimage chanel

Prije 10 godina, u Chanelovim laboratorijima rođen je dragulj u svijetu njege kože – kozmetička linija Sublimage, koja je ujedinila vrijednosti kuće Chanel s najnovijim, revolucionarnim dostignućima njihovih istraživanja. Ova anti-age linija u jednom se desetljeću dokazala svojim vrhunskim kozmetičkim performansama i s godinama postala beauty izbor za sva vremena.

Od 2006. do danas, prodano je više od 1.6 milijuna pakiranja proizvoda Sublimage La Creme, što znači da je svake minute u svijetu prodana jedna krema. U međuvremenu je Chanel nastavio predano raditi na daljnjem razvijanju i unapređivanju Sublimage kolekcije, u čijem se srcu nalazi Vanilla Planifolia, kultivirana vrsta vanilije s Madagaskara, kojoj je poznati brend posvetio svoje vrijeme.

sublimage chanel12

Otkriveno je da ekstrakti ove vrste vanilije regeneriraju kožu i da su odličan antioksidans, a u 2016. Chanel je osvojio novu Chrono-Extraction tehnologiju, koja im je omogućila da pokuše dragocjene, rijetke i moćne molekule biljke u ključnome trenutku i onda ih iskoriste za stvaranje aktivnog sastojka Éphémères de Planifolia.

Nakon korištenja Sublimage proizvoda, promjene na licu su evidentne. Koža je dubinski nahranjena i hidratizirana, zaštićena, puna vitalnosti, zdravlja i sjaja. S vremenom postaje snažnija, otpornija, čvršća i elastičnija, bore i fine linije su vidljivo omekšane, a konture lica redefinirane.

Meka, besprijekorna i blistava koža postaje realnost i uz nove Chanel Sublime proizvode, poput Sublimage La Creme, Sublimage La Creme Texture Fine i Sublimage La Creme Texture Supreme. Što još uključuje poznata linija, pogledajte u galeriji.

Foto: Chanel

0