Strossmayerov trg ispričao još jednu uspješnu gastro priču

Strossmayerov trg ispričao još jednu
uspješnu gastro priču

ZZZagreb food festival

Novi pivarski stilovi, pod zajedničkim imenom Panonska, a pod lupom Pana, zanimljive, edukativne i ukusne Delimano kulinarske radionice, Feravino iznenađenja u malim, ali neodoljivim bočicama i jedinstven izbor jela obilježili su ovogodišnje izdanje ZZZagreb Delimano food festivala. Ova uspješna gastro priča, ponovo je na zagrebački Strossmayerov trg privukla zaljubljenike u dobru hranu. I potvrdila status jednog od najuspješnijih uličnih festivala hrane u hrvatskoj.

ZZZagreb food festival

Lana Klingor Mihić i Andrej Barbieri

Tražeći savršeni balans kvalitetne hrane i vrhunskih pića, ZZZagreb food festival ni ovog puta nikoga nije ostavio ravnodušnim. Prateći svoje zacrtane ciljeve, a opet ne «divljajući» cijenama, menu je ponovo bio zanimljiv, što je najvažnije pristupačan svima i dovoljno obilan da svi budu siti i zadovoljni. Uz svoja već standardna jela poput Ham Steaka sa Meggle maslacem sa začinskim biljem i Tzatziki janjetine, festival je ponovo ponudio i nešto novo, pa je dio gastro priče slagao i popularni chef Andrej Barbieri, a jednako dobro prošle su i venezuelanske Arepe, glazbenika, ali i vrsnog kuhara Ricarda Luquea.

ZZZagreb food festival

ZZZagreb food festival privukao brojne posjetitelje

Da Zagrepčanke, Zagrepčani, ali i turisti vole dobre priče, potvrđuje i brojka od gotovo 10 000 posjetitelja, ali što je još važnije, svatko je pronašao svoj kutak zadovoljstva. Dobra glazba, zdrave palačinke spremljenih po Delimano recepturi te njihove kulinarske radionice u kojima su između ostalih sudjelovali i Filipa Sorko, Lana Klingor Mihić te Andrej Barbieri, dječji kutak ili puko odmaranja na simpatičnim ljetnim ležaljkama, obilježile su ZZZagreb Delimano food vikend i još jednom potvrdili bogatu turističku ponudu, ali  i neslućene mogućnosti kada su ovakve manifestacije u pitanju.

ZZZagreb food festival

Croatia food festival nastavlja svoje Kia putovanje i od 15. do 22.07.2017. u Puli u sklopu Pula Film festivala. Bit će to ponovo prava fešta dobre hrane i odlične zabava u neposrednoj blizini prekrasnog pulskog amfiteatra. Ova gastro avantura nastavlja se u srcu Istre, gdje će ponovo ponuditi nešto novo drugačije i bolje. Pridružite  se i vi ovoj uspješnoj gastro priči, uživajte u tjednu odličnih filmova, glumačkih zvijezda i kulinarskih iznenađenja.

Učitati još
Zatvori