Zimski snovi uz Online Shopping Znalca

Zimski dio godine zove nas na kućna druženja i ugodne trenutke u krugu najmilijih. Online trgovine nude pregršt dopadljivih sitnica i poslastica kojima možemo obojiti svoju svakodnevicu i razveseliti bližnje, a upravo to su male stvari koje je za vas ove zime prikupio MasterCard Online Shopping Znalac u temi ‘Zimski snovi’.

Online shopping znalac 1

U kojoj online trgovini odabrati dekoracije za ukrašavanje doma? Gdje potražiti unikatne i ručno izrađene ukrase? U studenome i prosincu, MasterCard Shopping Znalac sa svima želi podijeliti radost koju nam donosi blagdansko vrijeme u zimskim mjesecima.

Obiđite svjetske i domaće izloge iz vlastite fotelje, izbjegnite gužve i odaberite omiljene sitnice za dekoraciju doma i znakove pažnje za prijatelje. Potražite ih u predloženim web shopovima ili prijavite svoje pronalaske na Facebook stranici MasterCard Online Shopping Znalca i osvojite nagradu.

Online shopping znalac-studeni-2

lush.hr – Online trgovina preparativne i toaletne kozmetike spravljene od svježeg organskog voća i povrća, najkvalitetnijih eteričnih ulja i sigurnih sintetičkih dodataka.

dizajnholik.hr – Web trgovina specijalizirana za prodaju predmeta svjetski poznatih proizvođača i dizajnera. Sve za kuću, od namještaja i rasvjete te ukrasnih sitnica pa do duhovitih, zabavnih, ali i tehnički besprijekorno izvedenih komada dizajnerskih predmeta.

bakinaskrinja.hr – Prvi multibrand dućan na ovim prostorima koji nudi retro i vintage dekor. Svojim proizvodima opisuje nekadašnji život u suvremenom svjetlu i proizvodima za svakodnevnu uporabu.

lega-lega.com – Lega-lega je mlad i perspektivan brand iz Osijeka koji donosi unikatan dizajn papirnatih i tekstilnih proizvoda poput rokovnika, blokova, majica, bilježnica, kajdanki, mapa, podmetača, bedževa, majica i magneta.

Online shopping znalac-studeni-3

Krenite u blagdansko ukrašavanje doma uz pomoć Online Shopping Znalca već danas klikom na link mstr.cd.

Foto: Facebook

0