‘Ženska priča’ vraća se u Sax s genijalnim gostima i aktualnim temama

‘Ženska priča’ vraća se u Sax s genijalnim gostima i aktualnim temama

Nakon dvomjesečne pauze zbog situacije nastale uslijed epidemije COVID-19, live talk-show „Ženska priča“ vraća se u klub Sax! s aktualnom temom „NOVO NORMALNO“. Komičarka i spisateljica Marijana Perinić ugostit će prave znalce na temu: specijalista radiologije dr. Natka Becka, psihologinju Tomicu Šćavinu i voditelja Zorana Šprajca. Sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Za još jednu rasprodanu Žensku priču su se pobrinula poznata lica koja će ovaj mjesec pričati o aktualnoj temi “NOVO NORMALNO”. Bit će zanimljivo čuti medicinsko stajalište vezano uz virus COVID-19, stručne savjete za psihičko i duhovno nošenje s epidemijom i potresom te svim nuspojavama, uz obvezne komentare gostiju vezane uz novu normalnost u gospodarstvu, turizmu i svakodnevnom životu. Gosti će odgovarati na pitanja publike, uz očekivano pozitivnu atmosferu po kojoj je talk show poznat široj javnosti.

Novo izdanje Ženske priče održat će se u Klubu hrvatskih glazbenika SAX! (Palmotićeva 22/2, Zagreb), u utorak 9. lipnja 2020. godine u 20.00 sati, u dvosatnom programu komičarke i spisateljice Marijane Perinić. Shodno odluci kriznog stožera, maksimalni broj posjetitelja je 100 osoba, uz poštivanje razmaka između stolova od metar i pol.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori