Poznate mame u Ženskoj priči govorit će o odnosu sa sinovima
Poznate mame u Ženskoj priči govorit će o odnosu sa sinovima

Poznate mame u Ženskoj priči govorit
će o odnosu sa sinovima

Voditeljica i spisateljica Marijana Perinić sprema peto ovogodišnje izdanje jedinog interaktivnog talk-showa Ženska priča koji ide uživo ispred publike, i to na temu MAME & SINOVI, a u goste joj dolaze voditeljica Daniela Trbović, glumica Daria Lorenci Flatz te poduzetnica Snježana Schillinger.

Ususret Majčinom danu, na svibanjskoj Ženskoj priči će se tematizirati neraskidiva ljubav između majki i sinova, pričati će se o ulogama, izazovima te nastojati dati odgovor na pitanje „ Zašto su majke i sinovi toliko snažno povezani?“

Daria Lorenci Flatz

Ženska priča u SAXu

Novo izdanje Ženske priče održat će se u klubu hrvatskih glazbenika SAX! (Palmotićeva 22, Zagreb), u srijedu 10.svibnja 2023., u 2o,00 h, a sav prihod od ulaznica donirat će se udruzi protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska. Obavezna je rezervacija mjesta za posjetitelje na WhatsApp 091 552 06 11 ili na zenskaprica.sax@gmail.com

Izdvajamo samo neka od imena koje su do sada bile u gostima: Jadranka Kosor, Tereza Kesovija, Zrinka Cvitešić, Zdenka Kovačiček, Jelena Veljača, Ella & Danijela Dvornik, Gabi Novak, Franka Batelić, Mia Dimšić, Tončica Čeljuska, Andrea Andrassy, Nevena Rendeli Vejzović, Iva Šulentić, Nina Violić, Mila Elegović, Sanja Doležal, Ida Prester, Helena Minić Matanić, Salome, Antonija Blaće, Barbara Kolar i brojne druge. Od muškaraca su u gostima bili: Goran Milić, Aleksandar Stanković, Željko Pervan, Zoran Špajc, Mario Petreković, Mirko Fodor, Tarik Filipović, Zuhra, Amar Bukvić, Mario Valentić, Ivan Pažanin, Boris Jokić, Ribafish, Bruno Šimleša, Krešimir Mišak i mnogi drugi.

Snježana Schillinger

Iskrene priče poznatih

Na samoj večeri, koja je jako dobro posjećena tematiziraju se razna životna područja, ali na zabavan i opušten način, uz interakciju publike koja gostima postavlja pitanja. Iskrene priče javnih osoba su garancija uspjeha Ženske priče i “mjesta više” koje se traži iz mjeseca u mjesec.

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u petom ovogodišnjem izdanju Ženske priče, čija će sezona trajati do srpnja 2023.

Daniela Trbović

Foto: PR

Učitati još
Zatvori