Zavirite u ured blogerice Song of Style

Zavirite u ured blogerice Song of Style

songofstyle5

Za modne blogerice navikli smo da imaju impresivne garderobe, dupkom ispunjene dizajnerskim stvarima, no one se također mogu pohvaliti odlično uređenim stanovima u kojima žive i uredima u kojima rade. U svoj poslovni prostor prije nekoliko mjeseci povela nas je Julie Sariñana, a sada je isto učinila i Aimee Song, koja stoji iza blogerske adrese Song of Style.

Budući da uživa titulu jedne od najpoznatijih blogerica svijeta, koju modni mediji redovito uvrštavaju u top 10, jasno je da je opseg posla prerastao sve ono što je njen blog predstavljao u početku, pa se s vremenom stvorila potreba da Aimee, poput mnogih kolega blogera, oformi vlastiti tim. Svi zajedno ove su godine uselili u novi ured, koji je zapravo cijela jedna kuća u Los Angelesu. Ondje su već ugostili neke lifestyle medije, a o uredu poznata blogerica stalno ‘izvještava’ i putem fotografija na svom Instagramu.

songofstyle7

Novi ured

Ured ima veliki radni stol koji je Aimee Song nabavila na buvljaku i za kojim cijeli tim radi, a tu je i jedan manji, rezerviran za blogericu kada se poželi povući u osamu. Cijeli prostor spaja najbolje ulove s buvljaka i dizajnerske detalje, čime je postignut dosta efektan high-low miks i stil uređenja. Tamnije smeđi parket, tepisi u neutralnim bojama i zemljani detalji od prirodnih materijala, također doprinose opuštenoj atmosferi koja ovdje vlada, a dodatnu dimenziju prostoru daju biljke koje se mogu vidjeti po cijelome uredu…

songofstyle8

songofstyle9

songofstyle4

songofstyle10

songofstyle6

songofstyle2

songofstyle3

Foto: Instagram (@songofstyle)

Učitati još
Zatvori