Portofino je definitivno idealna lokacija za zaruke – potvrdila nam je to i ova poznata influencerica
Portofino je definitivno idealna lokacija za zaruke – potvrdila nam je to i ova poznata influencerica

Portofino je definitivno idealna lokacija za zaruke – potvrdila nam je to i ova poznata influencerica

Njemačka influencerica Leonie Hanne i njen dugogodišnji partner Alexander Galievsky u više navrata dali su nam povod da ih svrstamo u kategoriju couple goals. Nerijetko dijeleći sa pratiteljima zajedničke trenutke na društvenim mrežama, vrlo lako mogao se steći utisak da će njih dvoje vezu u jednom momentu definitivno okruniti zarukama. Ipak, malo njih se nadalo da će se to dogoditi baš ovog mjeseca. Kroz romantične fotografije koje su podijelili na Instagramu, Leonie Hanne i Alexander Galievsky potvrdili su da je do zaruka konačno došlo. I to u magičnom Portofinu.

Yes in Portofino

Kroz niz fotografija koje su podijelili, Leonie Hanne i Alexander Galievsky pružili su svojim pratiteljima uvid u sam trenutak prosidbe. Istovremeno, i trenutke koji su uslijedili nakon nje. Leonie je napisala kako je zahvalna što će Alexander zauvijek biti pored nje, te da riječ zauvijek uz njega zvuči kao pravi raj. S druge strane, njen dugogodišnji partner Alexander je na svom Instagram profilu napisao: Rekla je da. Jedva čekam da postaneš moja žena. 

Idealna lokacija za zaruke

Svoje oduševljenje su u komentarima izrazili brojni prijatelji ovog para, te pojedine poznateosobe i influenceri. Među njima su se, između ostalog, našle Tamara Kalinić, Jess Hunt, Xenia Tchoumitcheva, Veronica Ferraro, Tezza Barton, Monalisha Mahapatra i mnogi drugi. Pozitivnim reakcijama, njihovi pratitelji potvrdili su da je koliko su sretni zbog ovog para, a Portofino se još jednom izdvojio kao idealna lokacija za zaruke. 

Na ovaj način, popularni par službeno se pridružio grupaciji onih koji su nas ove godine obradovali radosnim vijestima. Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci isto to učinili su poznata influencerica Lison Sebellin i njen partner. Stoga nam preostaje da u sljedećim mjesecima očekujemo objave i informacije koje se tiču detalja kada su u pitanju pripreme za vjenčanje. Naravno, sigurni smo da će ono biti podjednako magično koliko i prosidba.

*Tekst je preuzet s Journal.rs.

Foto: Instagram (@leoniehanne, @alex.galievsky)

Učitati još
Zatvori