Zagrebački Pločnik slavi prvi rođendan

Zagrebački Pločnik slavi prvi rođendan

pločnik

Pločnik ima prvi rođendan

U četvrtak, 13. srpnja, Pločnik će ući u svoju drugu godinu postojanja. Prošlo je, točnije proletjelo, godinu dana od kada su se otvorila vrata Pločnika. U zadnjih 365 dana organizirano je mnoštvo događanja: slušaonica, koncerata, partija, promocija, radionica, rođendana, imendana, i svih vrsti zabava bez povoda. Ne znamo im se broj jer je statistika manje vrijedna od lijepih uspomena.

Ipak sa sigurnošću možemo reći kako je Pločnik našao svoje mjesto u kvartu, u gradu, ali još najvažnije u životu onih koji su u Zagrebu stalno ili privremeno. Pločnik je ispunio i pomalo praznu poziciju; caffe bar za svakodnevna druženja u kombinaciji s dućanom pločama i klupskim prostorom.

pločnik 5

Rođendanski vikend

Za rođendanski vikend Pločnik je pripremio mnogo zabave i glazbe – u četvrtak je proslava prvog rođendana, u petak od 22 sata je na rasporedu šesti po redu Stiskavac. Šesto izdanje Stiskavca – jednog od najpopularnijih glazbenih večeri u Pločniku – u vikendu prve godišnjice Pločnika uređuje i za vas glazbu bira Mr. Danny Black. Pločnik će u subotu 15. srpnja postati još jednom mjesto za vrhunski dubstep tulum u gradu. Predstavnici Volumen kolektiva Sapleo, Inka i Pudlika će za vas s ploča selektirati najbolje od najboljeg u domeni bass muzike. Volumen je kolektiv koji sustavno radi na izgradnji dubstep scene u Hrvatskoj, te redovno na njihovim večerima publika izlazi iz vlastite kože.

pločnik 2

Zabava i glazba do kraja srpnja

Prvi vikend u drugoj godini u Pločnik se vraća EkfektaSelekta i to sa svojim uber disko miksevima u petak, 28. srpnja. Pažnju će više posvetiti houseu, elektru i techno glazbi s primjesama disko i funk zvuka. EfektaSelkta dolazi iz Zadra, u slobodno vrijeme bavi se pisanjem o sebi u trećem licu i miksanjem elektronske glazbe. Nije imao nastupe po svjetski poznatim klubovima, niti je organizirao evente s priznatim elektronskim glazbenicima. U subotu 29. srpnja na rasporedu je Mradar – Ljetna seansa lagane 4×4 glazbe u Pločniku. Ništa pretjerano, dovoljno za ispijanje hladne pive u toplom podrumu Klein! Navrnite na house, dub i techno i nedajte da vas ljeto u Zagrebu rastopi. U ponedjeljak 30. srpnja Dućan ploča PDV također slavi rođendan.

Za sve detalje evenata i rođendana u Pločniku posjetite pozitivanritam.hr/plocnik, a možete ih pratitii na Facebook stranici.

pločnik 4

pločnik 3

Učitati još
Zatvori