Zagrebački Muzej iluzija proslavio 3. rođendan

Muzej Iluzija s preko 70 različitih eksponata nudi intrigantno vizualno, osjetilno i edukativno iskustvo u zabavnoj avanturi za sve generacije. Kroz atraktivne i zabavne varke posjetitelji će mnogo naučiti o vidu, percepciji, ljudskom mozgu i znanosti te će moći bolje razumjeti zašto oči vide stvari koje mozak ne razumije.

Hologrami, divovi, patuljci, kaleidoskop…

Istražite zbirku holograma, gledajte kako se u jednom trenutku pretvarate u diva dok se vaši prijatelji u drugom kutu Amesove sobe smanjuju, vratite se u djetinjstvo gledajući kroz veliki kaleidoskop ili testirajte svoje sive moždane stanice u pametnoj igraonici.

Muzej iluzija danas se otvara i u Kuala Lumpuru

Muzej iluzija je otvorio svoja vrata i u nama susjednoj Srbiji, u centru Beograda u Nušićevoj 11. Nakon Zadra, Ljubljane, Beča, Omana i Beograda; danas se otvara Muzej Iluzija i u Kuala Lumpuru, u dalekoj Maleziji. Time se ovaj jedinstveni hrvatski muzej proširio na ukupno 7 gradova diljem svijeta, a otvorenja u mnogim drugim gradovima stižu ubrzo.

Muzej Iluzija poziva sve generacije da dođu, zabave se i nauče nešto novo s osmjehom na licu jer u ovom muzeju ništa nije onakvo kakvim se čini. Zakoračite u svijet iluzija na adresi Ilica 72, Zagreb; svaki dan od 09:00 – 22:00 sata.

 

0