Svemirski odmor u zagrebačkom hostelu

agrz_4715

Zadnji dan studenog, u srijedu sljedećeg tjedna, svi gosti i posjetitelji moći će bukirati i rezervirati smještaj u novom i iznimno zanimljivom hostelu u centru grada Zagreba.

Naime, u Teslinoj ulici se po uzoru na japanske hostele s kapsulama za odmor, otvorio subspacehostel s baš takvim načinom smještaja i, u konačnici – odmora. Svi gosti imat će priliku prvi put u ovom dijelu kontinenta prenoćiti u kapsulama koje možemo smatrati šatorima za odrasle. Jedno sasvim novo iskustvo iz turističke ponude na kojeg su pozvani (i na koji su spremni) oni željni avanture.

agrz_4719

Subspacehostel prvi je takav hostel u Europi, a uz specifičan način smještaja i odmora, on donosi još i umjetnički moment s detaljno oslikanim stropom  koji prikazuje zvjezdano, astrološko i mitsko nebo jedinstvenoga sklada i ugođaja te bezvremenske harmonije, s potpisom hrvatskog umjetnika Tomislava Buntaka.

Kako izgleda smještaj u Subspacehostelu moći ćete se uvjeriti za samo nekoliko dana, a sve informacije znatiželjnici mogu saznati na subspacehostel.com.

agrz_4727

agrz_4733

agrz_4684

Foto: subspacehostel.com

0