Gdje u Zagrebu možete gledati utakmicu, a da nije kvartovski kafić

Gdje u Zagrebu možete gledati utakmicu,
a da nije kvartovski kafić

Danas u 20 sati gledamo utakmicu Hrvatska – Engleska! Skoro cijela Hrvatska budno će pratiti što se dešava s nogometnom reprezentacijom, no zašto ne biste utakmicu gledali na nekom možda drugačijem mjestu? Promjene su uvijek dobrodošle, makar se samo ovaj put maknuli iz svog dnevnog boravka ili kvartovskog kafića.

Gdje danas gledate utakmicu?

Naime, u Zagrebu postoji par punktova gdje će gledanje utakmice biti nešto drugačije, no nimalo manje uzbudljivo! Prvo koje preporučujemo jest Lauba – kuća za ljude i umjetnost. Ova “kuća” je otvorila svoja vrata i sportu, ne samo umjetnosti i na svojoj galeriji donosi prijenose utakmica naše reprezentacije. Uz jako fora ekipu craft pivu, koktele, hot-dogove i hamburgere dočekat će vas mega platno i gledalište.

Nakon Laube razmislite o Ljetnom vrtu Vintage Industrial Bara. Ako vam je atmosfera udobnog vrta, na otvorenome draža – ovo je mjesto za vas. U Ljetnom vrtu inače posjetitelje dočekuju super svirke i razna društvena i kulturna događanja, no danas navečer ono se pretvara u mjesto za navijanje!

Foodballerka, retro carstvo nogometa, super klope i sjajne zabave na Strossmayerovom trgu također danas donosi prijenos iščekivane utakmice. Strossmayerov trg postao je zelena oaza, u kojoj na velikom ekranu možete gledati tekmu hrvatske repke, ali i sve ostale u Grill zoni uz hrskavi roštilj.

Foto: Lauba, Vintage Industrial Garden, Foodballerka

Učitati još
Zatvori