Journal adventski kalendar: YOU51 prenatalni test
Journal adventski kalendar: YOU51 prenatalni test

Journal adventski kalendar:
YOU51 prenatalni test

Tradiciju Journal adventskog darivanja započeli smo 2018. godine, a možemo reći kako nam je upravo ta tradicija jedna od dražih. Blagdansko razdoblje samo po sebi nosi poseban osjećaj veselja i zajedništva, a pokloni taj osjećaj samo uljepšavaju. Journal je poznat po tome da voli darovati svoje čitatelje i pratitelje, a ova godina nije iznimka!

Journal adventski kalendar

Kao i svake godine, Journal adventsko darivanje odvija se na našem Instagram profilu na kojem možete osvojiti zaista divne poklone. Svaki dan uljepšat ćemo vam jednim darom, a zaista smo spremili fantastična iznenađenja! Kroz trajanje našeg adventskog darivanja nadamo se da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane. Svako darivanje traje 24 sata, pobjednici će biti označeni u komentaru i na kraju ovog članka.

Journal x YOU51

YOU51 je neinvazivni prenatalni test koji dubinski analizira genetske informacije koje u vaš krvotok ulaze iz placente, te na taj način prikazuje određene kromozomske nepravilnosti koje bi mogle utjecati na zdravlje i razvoj vaše bebe – poput trizomije 21 (Downov sindrom), aneuploidije polnih hromozoma (nenormalni broj X ili Y hromozoma) i drugih sindroma, te spol bebe.

YOU51 je jedini prenatalni test koji se kupuje online, a zatim dostavlja u vama najbliži laboratorij, gdje dolazite izvaditi malo venske krvi. Zatim se šalje na analizu, nakon čega dobivate rezultate. Test se može napraviti već od 10. tjedna trudnoće, potpuno je sigurna i za trudnicu i za fetus, jer se vrši jednostavnim vađenjem 10 ml venske krvi trudnice.

Journal x YOU51 adventski kalendar

Darujemo jednog od naših čitatelja ili čitateljica s YOU51 prenatalnim testom, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  • Pratiti @journal.hr Instagram profil
  • Pratiti @testyou51 Instagram profil
  • Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway se odvija na Journal.hr Instagramu do 16. prosinca 2022. u 13 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika/cu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Dobitnica giveawayja je @stella.turn – čestitke!

 

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Foto: Sanja Jagatić

Uređenje: JS Atelier

Učitati još
Zatvori