Journal adventski kalendar: Xiaomi robot usisivač
Journal adventski kalendar: Xiaomi robot usisivač

Journal adventski kalendar:
Xiaomi robot usisivač

Tradiciju Journal adventskog darivanja započeli smo 2018. godine, a možemo reći kako nam je upravo ta tradicija jedna od dražih. Blagdansko razdoblje samo po sebi nosi poseban osjećaj veselja i zajedništva, a pokloni taj osjećaj samo uljepšavaju. Journal je poznat po tome da voli darovati svoje čitatelje i pratitelje, a ova godina nije iznimka!

Journal adventski kalendar

Kao i svake godine, Journal adventsko darivanje odvija se na našem Instagram profilu na kojem možete osvojiti zaista divne poklone. Svaki dan uljepšat ćemo vam jednim darom, a zaista smo spremili fantastična iznenađenja! Kroz trajanje našeg adventskog darivanja nadamo se da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane. Svako darivanje traje 24 sata, pobjednici će biti označeni u komentaru i na kraju ovog članka.

Journal x Xiaomi

Olakšava svakodevno održavanje životnog prostora čistim i urednim pomoću funkcija usisavanja i pranja. Pomoću Mi Home aplikacije je lako kreirati vremenske intervale i prostore koje je potrebno čistiti. Tehnologije visoko frekventne vibracije omogućava temeljitije uklanjanje nečistoća i mrlja prilikom pranja. Mapiranje prostora i kreiranje više mapa u slučaju stambenih prostora sa više katova

Journal x Xiaomi adventski kalendar

Darujemo jednog od naših čitatelja ili čitateljica s Xiaomi robot usisivačem, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  • Pratiti @journal.hr Instagram profil
  • Pratiti @xiaomi.hrvatska Instagram profil
  • Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway se odvija na Journal.hr Instagramu traje do 26. prosinca 2022. u 13 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika/cu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

 

Dobitnica giveawaya je @ines.nikic – čestitke!

 

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Učitati još
Zatvori