Sedma epizoda #worthit putovanja donosi lijepu Slovačku

Sedma epizoda #worthit putovanja
donosi lijepu Slovačku

#worthit S1E7

Sedma epizoda #worthit projekta donosi putovanje u Slovačku. Dok putuje, Leo upoznaje nove ljude, na novim mjestima gdje je izvođenje trikova još bolje. Mjesta kao što je FMB natjecanje ili skakanje u La Pomi. Nakon što se posjete takva mjesta, vožnja i skokovi kod kuće više nisu dostatni.

Nova mjesta neminovno donose i nove ljude koji primjećuju vožnju, trud i rad te se odluče i pomoći te sponzorirati projekt. No, ti ‘besplatni’ proizvodi nisu zapravo besplatni već uz njih dolaze i obaveze kao što je reklamiranje tih proizvoda uz, naravno očekujući hashtag #thisproductisonfire. No, sve je to #worthit.

leo gamboc 1

Put u Slovačku

U ovakvim trenucima Leu često kroz glavu prolaze misli ‘je li mu je to sve zapravo trebalo’? Možda su samo vožnja i susret s prijateljima doma dovoljno. Svi su se tada zabavljali. Možda je to – to. No, ono čega se treba prisjetiti da je vozio tada kada je imao vremena, a sada vozi svaki dan, skače svaki dan. Također, zna se desiti da se zaboravi rad u uredu od 9 do 17 sati koji je okupirao trećinu dnevnog vremena. Treba se prisjetiti da je #worthit živ, da je početak prevaljen i da bi se mnogo ljudi mijenjalo za tu poziciji u tili čas, a kako izgleda početak avanture u Slovačkoj – pogledajte u sedmoj epizodi, dok dnevnički zapis uz epizodu možete pročitati na psbmx.com.

leo gamboc 2

leo gamboc 3

Foto: Leo Gamboc

Učitati još
Zatvori