Dekorativni jastuci s hrvatskim potpisom

jastuk5

Tražite li brzo i cijenom pristupačno rješenje za osvježiti izgled vlastitog doma, ukrasni jastuci jedna su od ideja uz koju ćete napraviti brzinski make over prostora. Njima možete promijeniti imidž svoje sofe, dekorirati krevet ili stolice u blagovaoni, a o primjercima koje ćete pronaći u aktualnoj ponudi trgovina pisali smo vam prošlog tjedna.

Volite li k tome i radove domaćih kreativaca, dom bi vam mogle uljepšati dekorativne navlake za jastuke koje dolaze s potpisom male manufakture Wishtica iz Solina. Iza nje stoji Željana, stilistica za uređenje prostora koja je zvanje stekla u talijanskoj školi mode i dizajna Callegari i koja od tada stalno provodi eksperimente u interijerima, a najnoviji je zaživio upravo u obliku projekta s dekorativnim navlakama za jastuke.

jastuk2

Kao velika zaljubljenica u interijere, Željana inspiraciju za svoj rad crpi iz dugogodišnjeg praćenja inozemnih magazina i blogova, a njeni jastuci pravo su osvježenje na hrvatskoj sceni. Navlake se prvo šiju, pa ih ona zatim oslikava bojama za tekstil i stvara zanimljive geometrijske motive koji se pojavljuju u crno-bijelim varijantama ili s infuzijom boje; žute, plave i ružičaste.

jastuk7

Dizajnerski brend Wishtica navlakama će uskoro pridružiti i jednako maštovite nadstolnjake, podloške za serviranje, ubruse i vrećice za kruh. U međuvremenu, više o njenom radu i naručivanju navlaka za jastuke pronaći možete na Wishtica Facebook stranici.

jastuk3

jastuk6

jastuk8

Foto: Wishtica

0