Vikend meditacije, glazbe i puštanja zmajeva

Vikend meditacije, glazbe i
puštanja zmajeva

cover wind festival

Wind Festival

Uljepšajte si produženi vikend i iznenadite svoje najmlađe te posjetite Wind Festival 2017. od 16. do 18. lipnja na zagrebačkom Jarunu, na Aleja Matije Ljubeka. No, osim puštanja zmajeva čeka vas bogat program koji počinje u 8 i 30 rainbow garden Meditacijom kada veslamo do sredine jezera i tamo na neko vrijeme spuštamo #sidro…dovoljno dugo da iskusimo sat vremena potpunog mira i tišine.

Radionice

U sati vježbamo yogu #onshore i duboko dišemo, neka sve bude#samospontano. U 11h izrađujemo i puštamo šarene zmajeve različitih boja i oblika na vjetru.#upoznajemovjetarDok se u 13 i u 15 sati nastavljaju: Radionice izrade i puštanja zmajeva (Zmajoljupci – Kite Flying Lovers), kreativne radionice: slikanje na slikarskom stalku, izrada mobila, hvatača vjetra i maštovitih zastava, (Centar kulture na Peščenici – KNAP), radionica zdravog roštilja i smoothieja (Vegehop – Vlaška 79) te kratki tečaj SUP-anja na Jarunu (Stand Up Paddling) za one koji su spremni za #moreprijemora (Surf klub Tri Strijele)

Koncerti

Glazbeni program počinje od 17 sati i donosi Nipple People, Brain Holidays, Spleen G, Drvored, Kaira Kela, Proleter, Tomo in der Mühlen, Surfshaq i mnoge druge.

Pustite vašu maštu niz vjetar u opuštenoj i razigranoj atmosferi festivala. Rezervirajte svoja mjesta na brojnim radionicama na e-mail tristrijelesurfklub@gmail.com.

Učitati još
Zatvori