Eco friendly odmor u švicarskim Alpama

Eco friendly odmor u švicarskim Alpama

Whitepod-1

Eko prihvatljiva putovanja u 2018.

Trend ekoloških prihvatljivih putovanja sve popularniji jer većina putnika diljem svijeta tvrdi da želi putovati održivo. “Održivo putovanje” je subjektivan pojam koji za različite ljude ima različite konotacije. Međutim, za gotovo polovicu putnika „održivo putovanje” znači boraviti u ekološki prihvatljivim smještajnim objektima, što je na prvom mjestu popisa asocijacija putnika kada čuju pojam održivog putovanja. Najvažniji razlozi zbog kojih putnici biraju ekološki održive objekte su da žele pridonijeti smanjenju utjecaja na okoliš, žele doživjeti lokalno relevantno iskustvo i žele se dobro osjećati zbog svog odabira smještajnog objekta.

whitepod-3

Whitepod u švicarskim Alpama

Samo sat vremena od ženevskog aerodroma nalazi se Whitepod – lokacija koja donosi stvarno nesvakidašnje iskustvo odmora u svako godišnje doba. U samom srcu švicarskih Alpi nalazi se jedinstveni spoj ekološki osviještenog turizma i luksuznog boravka. Svaki tzv. pod, odnosno kupola, opremljen je kao najluksuzniji hotelski smještaj, jedino s dodatkom da ste zapravo smješteni u zasebnim, samostojećim kupolama s fantastičnim pogledom na krajolik.

whitepod-2

Za sve sklone avanturi, skijanju, boravku u prirodi, no i za one kojima je nešto laganiji i smireniji odmor draži, a boravak u prirodi nezamjenjivo iskustvo – Whitepod donosi sve to zajedno u jednom fantastičnom paketu. Osim boravka tijekom ljeta, tu je zimska varijanta za sve ljubitelje snijega i leda, a gastronomska ponuda je stvarno raznolika – od lokalne, autentične kuhinje preko vegetarijanske i veganske ponude do planinskih specijaliteta.

Whitepod-6

Ovu fantastičnu destinaciju možete pronaći na Booking.com.

Whitepod-7

whitepod-4

Whitepod-5

Foto: Booking.com

Učitati još
Zatvori