Što ponijeti na ovogodišnji Weekend Media Festival? Donosimo korisnu listu
Što ponijeti na ovogodišnji Weekend Media Festival? Donosimo korisnu listu

Što ponijeti na ovogodišnji Weekend Media
Festival? Donosimo korisnu listu

Posljednji vikend u rujnu već je tradicionalno rezerviran za Weekend Media Festival koji se ove godine održava od 21. do 24. rujna na dobro znanom mjestu – staroj Tvornici duhana u Rovinju. I ptice na grani već znaju za totalni vrtlog energije na Weekendu. Mjesto je to gdje se susreću genijalci, inovatori, zaljubljenici i stručnjaci komunikacijske industrije iz cijele regije. Prije nego što uskočite na ovaj kreativni vlak, treba se dobro pripremiti. Donosimo vam popis stvari bez kojih ne možete na ovogodišnji Weekend Media Festival.

weekend media festival

Dobro raspoloženje

Weekend je mjesto gdje se okupljaju kreativni ljudi iz različitih sfera, a krasi ih ista strast i energija. Kada donesete dobro raspoloženje sa sobom, stvarate pozitivnu atmosferu u kojoj je ugodno svima u vašem društvu. Osjećajte se slobodno plesati, smijati, povezivati se s drugim sudionicima i iskoristiti svaku priliku za stvaranje nezaboravnih trenutaka. Budite otvoreni, smijte se, plešite i prepustite se festivalskoj atmosferi. Only good vibes allowed!

Najudobnije cipele

Jer i sami znate da ćete plesati cijelu noć! Kao i da ćete hodati od dvorane do dvorane kako biste čuli sve što sadrži najbolji Weekend program i otkrili sve dijelove prostora stare Tvornice duhana uređene u jedinstvenom Weekend stilu. Rovinj i Weekend čine idealnu kombinaciju za druženje na suncu, jer će doći svi vaši stari prijatelji, kolege i partneri iz regije. Stoga je najudobnija obuća koju imate apsolutni must have.

weekend media festival

Vizitke

Susreti s novim ljudima mogu biti brzi i prolazni, ali posjetnica je taj mali komadić papira koji čuva ključne informacije. Pomoću nje možete brzo i jednostavno podijeliti svoje kontakte s drugim sudionicima Weekenda, čime otvarate vrata za daljnju komunikaciju i suradnju. Osim toga, vizitka ostavlja profesionalniji dojam i može vam pomoći da se istaknete među ostalim sudionicima. A svi znamo da je prvi dojam ključan i da se događa samo jednom.

Gadgeti

Jedna od esencijalnih stvari za preživljavanje su punjači i prijenosne baterije. Ovaj Festival je maraton medijskog uzbuđenja i zato trebate osigurati da vaša tehnologija bude uvijek spremna za akciju. Naravno, opremite se i najnovijim high-tech igračkama. Od pametnih telefona do selfie štapova, budite sigurni da ćete uhvatiti svaki trenutak na festivalu i snimiti najcool selfije s predavačima i prijateljima.

weekend media festival

Old school bilježnica

Ponesite i bilježnicu i olovku, jer zašto ne? Iako živimo u digitalnom dobu, nikad ne znate kada ćete poželjeti zabilježiti inspirativnu ideju ili upisati dragocjeni kontakt. Pisanje na old school način ima svoj šarm, a i kad vas izdaju sve baterije dobro je imati backup.

Generalni pokrovitelj Festivala je Adris grupa, a sve informacije o Weekendu možete pronaći ovdje, ali i putem službenih Instagram, Facebook i LinkedIn kanala.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori