Znamo gdje morate otputovati na vikend s prijateljicama – na Lošinj

Znamo gdje morate otputovati na vikend s
prijateljicama – na Lošinj

Ladies Weekend Getaway

Jesenski vikendi su kao stvoreni za uživanje i druženje s prijateljicama. Još ako su u to uključeni beauty tretmani i najnovija tehnologija za njegu tijela i lica, iskustvo je još bolje. Lošinjski hotel Bellevue savršeno spaja ove doživljaje u svojoj jedinstvenoj Ladies Weekend Getaway ponudi koja je kreirana isključivo za žene.

Rezervirajte vikend od 18. do 20. listopada za opuštanje s prijateljicama, kolegicama, sestrom ili majkom i iskoristite prednosti Bellevue Spa Clinic ponude. Isprobajte nove metode masaže, oblikovanja tijela i tretmana kose. Počastite se manikurom ili pedikurom, sudjelujte radionici aromaterapije, a ako želite biti aktivni i uživati u prirodi, na raspolaganju su vam vožnja biciklom i kajakom, yoga, grupni treninzi i hiking.

Ladies Weekend Getaway

Uz sve to, hotel Bellevue je jedini hotel u Hrvatskoj koji vam omogućuje da isprobate jedinstveni, ultrazvučni lifting lica Ultherapy. Kupnjom bilo kojeg tretmana za donji dio lica, vrata ili dekoltea, možete besplatno obaviti tretman područja oko očiju. Za večeru uživajte u tri slijeda probranih delicija u restoranima Matsunoki i Bava, a sve zaokružite signature koktelima iz lounge bara Alto Rosso i veličanstvenim pogledom na more u uvali Čikat.

Ladies Weekend Getaway
@losinjhotels

Prepustite se rukama stručnjaka, isprobajte jedinstvenu ponudu hotela Bellevue i provedite sunčani vikend na otoku Lošinju.

www.losinj-hotels.com
T: +385 (0)51 661 101
E-mail: [email protected]

Foto: PR

Učitati još
Zatvori