Znate li kako ovog ljeta privući pozornost na plaži?

Znate li kako ovog ljeta privući
pozornost na plaži?

Priznajmo, omiljena ljetna, možda čak i omiljena aktivnost uopće, za mnoge od nas je izležavanje na plaži i kupanje u moru. Možda imate „svoju plažu“ koju posjećujete svake godine ili ste tip koji svake godine voli otkriti novu lokaciju, no jedno je sigurno – nema do osjećaja opuštenosti i „slobode“ od svakodnevnih obveza koji nam donose topli ljetni dani, sunčeve zrake i miris mora.

Ručnik za plažu kao modni dodatak

No, iako je idealno za minimalizam, i dalje možete biti primijećeni na svakom koraku. Postoji jedan detalj uz koji ćete se uvijek istaknuti na najpopularnijoj ljetnoj lokaciji – plaži. Pogađate, radi se o ručniku za plažu.

Posljednjih godina sve se više pažnje polaže na izgled i dizajn ručnika jer i oni, uz odjeću, pokazuju modni ukus, pa su nekadašnje, „obične“, nezanimljive ručnike koju su jedino trebali biti praktični, zamijenili neobični, veseli, šareni uzorci, oblici i boje.

Walkmaxx & ELFS

Upravo takav predlažu vam Walkmaxx i ELFS-i. Naime, u svojoj posljednjoj zajedničkoj suradnji, ova dva brenda predstavljaju moderan, udoban 100% pamučni ručnik u dvije žarke boje – plavoj i ljubičastoj. Uz dobro odabran kupaći kostim i ljetnu torbu za plažu, ovaj ručnik zaokružit će svaku kombinaciju i učiniti je atraktivnijom.
Želite li uz to odmoriti svoja stopala od zatvorene, teške obuće koju nosite cijele godine, upotpunite ih Walkmaxx Fit klompama. Idealne su za sve aktivnosti na plaži i dostupne su u nekoliko ljetnih boja.

Zato, ako već niste, odaberite svoju idealnu boju Walkmaxx Elfs ručnika za plažu i uživajte u zasluženom godišnjem odmoru. Ponudu ručnika provjerite na www.walkmaxx.hr ili potražite u Top Shop dućanima.

Učitati još
Zatvori