Ovo osvježavajuće piće potpuni je hit ljeta i sigurno vam je zapelo za oko

Ovo osvježavajuće piće potpuni je hit ljeta
i sigurno vam je zapelo za oko

Ljeto je vrijeme novih trendova i uživanja u svim onim iskustvima koje s nestrpljenjem iščekujemo cijele godine. Svi se radujemo uživanju s omiljenim društvom na odličnim lokacijama i dobroj zabavi uz vrhunsku atmosferu. A u vrućim ljetnim danima neizostavan dio priče je i hladno osvježavajuće piće. 

U Hrvatsku je tako baš uoči ljetnih vrućina stigao najnoviji svjetski hit – hard seltzer. Riječ je o osvježavajućem piću na bazi voćnog vina, gazirane vode i s dodatkom prirodnih aroma. Ime novog pića Zagrebačke pivovare je WAI Moment, a u Hrvatskoj je već dobio brojne obožavatelje.  

WAI Moment je poseban po tome što je veganski i bez glutena tako da je za svačiji ukus, a dolazi i u tri sjajna okusa – tropsko voće, limeta i menta i bobičasto voće. Među prvim fanovima novog pića Zagrebačke pivovare su i brojne poznate face kao što su – Ljupka Gojić MikićIda PresterAnita DujićSaša LozarDora PredojevićNika Turković i brojni drugi.  

Zašto baš WAI?  

WAI na havajskom znači voda i simbolizira izvor života. Stoga, svi sastojci za osjećaj beskonačnog ljeta su tu. Na vama je samo da uživate u njemu uz svoje najmilije i omiljeni okus WAI Momenta. 

Foto: Tatjana Bukvić, Marija Laća

Učitati još
Zatvori