Najljuća čokolada s hrvatskim potpisom

Najljuća čokolada s hrvatskim potpisom

chotolate-2

Volim ljuto i TAMAN Artisan Chocolates udružili su se kako bi napravili limitiranu seriju čokolade s dodatkom najljućih papričica na svijetu – Carolina Reaper chilijem, koja će biti dostupna isključivo u trgovini Spicy Days na zagrebačkoj Trešnjevci i istoimenoj internetskoj trgovini.

Ta suradnja je tim zanimljivija što se radi o dva hrvatska proizvođača čiji su proizvodi osvojili i međunarodna priznanja. Ovog ljeta prestižna međunarodna udruga “Academy of Chocolate” iz Londona dodijelila je brončanu nagradu čokoladi TAMAN mliječna 35% s kokosom, limunom i limunskom travom, dok je Volim ljuto umak Brutalero Scorpion prije dvije godine proglašen svjetskim viceprvakom u kategoriji ultra hot u Louisiani.

chotolate-3

*cHOTolate čokolada*

*cHOTolate čokolada* je opasno ljuta kombinacija tamne 60% čokolade snažnog pečenog okusa kakaa s hrskavim komadićima karamele od slanog maslaca, sušenim višnjama blago-kiselkastog okusa, mirisnim i slatkasto oporim pimentom sparenim s Carolina Reaper chilijem, službeno najljućim chili papričicama na svijetu.

„Ovo je naša varijanta ljute čokolade koju je samo za nas osmislio i proizveo čokolatijer Stiv Kahlina, vlasnik branda TAMAN Artisan Chocolates i možemo samo reći da smo izuzetno ponosni na ovu suradnju koja će malo promijeniti poimanje čokolada na ovim prostorima“ poručuje Goran Vrabec, vlasnik OPG-a Volim ljuto.

chotolate-4

Suradnja Volim ljuto i TAMAN Artisan Chocolates

„Ova suradnja bila je istovremeno i užitak i izazov. Razvijajući recept željeli smo postići usklađenu kombinaciju različitih okusa u kojem ljutina ne bi nadvladala ostale okuse, već se sjedinila s njima u skladnu cjelinu. Da bismo to postigli, morali smo puno učiti o ljutini i chili papričicama…“ ističe Stiv Kahlina, čokolatijer i vlasnik branda TAMAN Artisan Chocolates.

Čokolade iz limitirane serije *cHOTolate čokolada* u prodaji su od ovog tjedna i može ih se kupiti isključivo u trgovini Spicy Days na adresi Tratinska 38 u Zagrebu i istoimenoj internetskoj trgovini, gdje se prodaju se po cijeni od 41kn.

Promocija čokolade će se održati ove subote (02.12.2017.) u Spicy Days trgovini (Tratinska 38, 10000 Zagreb) od 11 do 13h.

Više informacija možete naći na web i Facebook stranicama https://www.facebook.com/SpicyDaysZG/ i https://www.spicydays.com/ te www.tamanchocolates.com i www.facebook.com/TamanChocolates.

Učitati još
Zatvori