Nova lokacija za intimna vjenčanja na samo desetak minuta vožnje od centra Zagreba
Nova lokacija za intimna vjenčanja na samo desetak minuta vožnje od centra Zagreba

Nova lokacija za intimna vjenčanja na samo desetak minuta vožnje od centra Zagreba

Kada su u pitanju lokacije za vjenčanja najčešće tražimo nešto posebno, a opet jednostavno. Lokacija za vjenčanja trebala bi biti bajkovita i savršeno odgovarati vašem posebnom danu. Bilo da se radi o većem ili manjem vjenčanju. Ako planirate manje i intimnije vjenčanje, pronašli smo savršenu lokaciju za vjenčanja, druženja i proslave sretnih trenutaka. Na samo desetak minuta vožnje od centra grada u istočnom dijelu Zagreba (točnije u Gornjoj Dubravi) smjestila se Scatolina.

Okruženi prirodom, organizirajte svoje vjenčanje iz snova na otvorenome uz mogućnost preseljenja u unutarnji dio. Održite čin obreda vjenčanja na travnatoj površini uz predivan osvijetljeni bazen. Prekrasna priroda kojom je okružena, kao i očaravajući pogled na grad nude vam zaborav na svakodnevnu užurbanost, stres i gradsku žižu. Scatolina može ugostiti do 80 gostiju u sjedećem postavu u zatvorenom dijelu s opremljenom kuhinjom. Njezin vanjski dio uključuje sjenicu sa sjedećim mjestima te uređeni prostor oko bazena koji podiže vaš dan iz snova na novu razinu.

Za sve tipove proslava

Raspored stolova moguće je urediti prema vlastitim željama i potrebama ovisno o broju gostiju. Prostor je moguće dekorirati vlastitim dekoracijama ili angažiranjem profesionalnih aranžera prema preporuci ili po vašem odabiru. Osim za intimna vjenčanja, Scatolina se pokazala kao odličan odabir i za ostale bitne događaje poput rođendana, godišnjica, krštenja, pričesti, krizmi, promocija, djevojačkih večeri i zaruka.

Kako ne biste brinuli o vremenskim neprilikama uz prostor na otvorenom, Scatolina nudi i zatvoreni dio. Napravljen je po mjeri svake proslave kao sjajna alternativa u slučaju loše vremenske prognoze. Uz to, brige za parking nema jer raspolaže s uređenim parkingom za 30 vozila. Kako bi vaše slavlje prošlo bezbrižno, Scatolina je za najmlađe osigurala travnato igralište te parkić. Najam prostora moguć je uz uslugu cateringa po vlastitom odabiru ili preporuci. Bilo da sanjate o vjenčanju na otvorenom ili ipak želite sigurnost zatvorenog prostora, Scatolina je lokacija koja se vrlo lako prilagođava vašim željama i potrebama.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori