Zavirite u slavlje koje su društvene mreže proglasile vjenčanjem stoljeća
Zavirite u slavlje koje su društvene mreže proglasile vjenčanjem stoljeća

Zavirite u slavlje koje su društvene mreže
proglasile vjenčanjem stoljeća

Jesmo li svjedoci vjenčanja stoljeća? Na društvenim mrežama tako nazivaju vjenčanje Madelaine Brockway i Jacoba LaGronea održano ovog mjeseca. Vjenčanje je postalo viralno na društvenim mrežama zbog količine novca koji je potrošen – nevjerojatnih 59 milijuna dolara. Mnogi su se i zapitali tko je par s obzirom da nisu na celebrity A-listi.

Madelaine Brockway je 26-godišnja samozaposlena poduzetnica sa sjedištem u Fort Worthu, Teksas, Sjedinjene Države, prema njezinom LinkedIn profilu. Njezin otac, Robert “Bob” Brockway, predsjednik je i izvršni direktor Bill Ussery Motorsa, matične tvrtke Mercedes-Benza iz Coral Gablesa i Mercedes-Benza iz Cutler Baya na Floridi. U kolovozu ove godine Ussery Automotive dospio je na naslovnice kada je prodao dvije svoje lokacije za dobit između 150 i 700 milijuna dolara.

Raskoš u Parizu

Rehearsal dinner u Palais Garnier, noćenje u palači Versailles, privatni ručak u Chanelu i djevojački tjedan u luksuznom odmaralištu s pet zvjezdica u Utahu bili su dio proslave. Pravo vjenčanje održano je u bajkovitom vrtu u povijesnom dvorcu Chateau de Villette. Madelaine je prošetala do oltara u custom made Dior haute couture haljini i izmijenila zavjete s Jacobom na platformi koja je plutala u velikoj fontani.

Za domjenak koji je uslijedio, slavili su u obližnjem stakleniku koji je izgrađen samo za događaj, koji je imao bijelo i zeleno cvijeće koje je visjelo sa stropa, orkestar uživo i svjetla koja su ispisivala njihove inicijale. Adam Levine, pjevač grupe Maroon 5, nastupio je na ceremoniji dok je par otplesao svoj prvi ples kao muž i žena.

Četiri djevojačke večeri

Nadalje, svaka večer tijekom tri noći imala je drugu temu – Pretty In Pink bila je prva. Nekoliko videozapisa prikazuje gđu Brockway i goste kako plešu u potpuno ružičastoj odjeći. Tema druge večeri bila je Izvanzemaljci među nama, a gosti su nosili svjetlucavu odjeću i perike s motivom vanzemaljaca dok su uživali u prilagođenim koktelima. Njezina treća djevojačka večer, Golden hour, uključivala je obilje žutog cvijeća duž stola. Na svojoj posljednjoj djevojačkoj večeri, koja je bila na temu Posljednja noć vještica Marie Antoinette, mladenka je odjevena u podsuknju i napudranu periku, simbolizirajući modu 16. stoljeća.

Noć u Versaillesu

U Parizu, nekoliko dana prije vjenčanja, Madelaine i njezine prijateljice imale su privatni ručak u Chanel Haute Couture Suiteu. Nakon toga, imali su noćenje u palači Versailles zahvaljujući Le Grand Controle, hotelu u Chateau de Versaillesu. Valja istaknuti da je to jedini hotel u palači, s 11 soba i dva apartmana uređenih u stilu 18. stoljeća.

Učitati još
Zatvori