Udala se jedna od najpoznatijih modnih blogerica

Udala se jedna od najpoznatijih
modnih blogerica

Ovo ljeto ponovno je proteklo u znaku mnogih celebrity vjenčanja. Već smo vam pisali o tome kako su zanimljive svadbe organizirale poznate manekenke Bianca Balti i Arizona Muse – jedna u mediteranskom, a druga u retro stilu.

No, osim njih, sudbonosno da ovih je dana izrekla još jedna zvijezda, i to ona blogerska. Rumi Neely jedna je od najpoznatijih modnih blogerica, koja je svoju popularnost i utjecaj kapitalizirala kroz modni brend Are You Am I. Osim što je njegova vlasnica i kreativna direktorica, često ju se može vidjeti u zavodljivim komadima brenda, koji su osvojili i njene kolegice blogerice, a sve više ih vidimo i na prestižnim mjestima poput naslovnica Voguea. Uspjeh modnog brenda Rumi Neely popratio je i onaj u privatnom životu. Prošlog tjedna, točnije 10. kolovoza, poznata je blogerica uplovila u bračnu luku.

Vjenčanje Rumi Neely i Christophera Dowsona

Rumi i fotograf Christopher Dowson u vezi su godinama, a upravo on podjednako je zaslužan za uspon bloga Fashion Toast.

Iako je malo detalja s vjenčanja uopće bilo poznato, s tek pokojom fotografijom koju su objavili njeni prijatelji, Rumi Neely sama je podijelila par vjenčanih kadrova na Instagramu i otkrila kako joj je ovo bio najsretniji dan u životu. Imali smo pritom priliku otkriti i kakvu je vjenčanicu nosila. Lepršava haljina sa zanimljivim bodijem, transparentnim panelima, visokim izrezom i dugim šlepom, bila je sve što smo od nje očekivali.

Učitati još
Zatvori