Udala se poznata danska blogerica Pernille Teisbaek

Udala se poznata danska blogerica
Pernille Teisbaek

Cool vjenčanje Pernille Teisbaek

Pernille Teisbaek jedna je od najpopularnijih skandinavskih blogerica u svijetu. Početkom 2016. godine ugasila je svoj unosni blog Look de Pernille na kojem svakodnevno objavljivala odjevne kombinacije te se otisnula u nove kreativne projekte.

Kad je prije godinu dana ova poznata Dankinja otkrila da je trudna odmah smo sa zanimanjem počeli pratiti njene eklektične i uvijek trendi modne kombinacije, a čim je rodila zavirili smo malo u skladni obiteljski život. A ovog je vikenda sa svojim dugogodišnjim dečkom, danskim dizajnerom Philipom Lotkom, uplovila u bračnu luku.

Vjenčanica s potpisom Vere Wang

Par je za svoje uzvanike isplanirao par dana zabave na danskom otoku Bornholm – nakon vjenčanja u maloj crkvi pir je održan u divnom hotelu Nordlandet s pogledom na Baltičko more. Pernille je za svoj veliki dan odabrala vjenčanicu čipkastu i prozračnu Vere Wang koja je pratila liniju tijela i koju je uparila s Manolo Blahnik salonkama. Vjenčanicu je u struku pričvrstila custom made remenom ukrašenim biserima.

Jednostavni niski rep, svileni veo i naušnice nadopunile su cijelu kombinaciju. U rukama je nosila buketić od poljskog cvijeća koji se savršeno uklapao u jednostavnu kasnoljetnu temu cijelog vjenčanja. Mladoženja je nosio tamnoplavo odijelo, a kao ni Pernille nije mogao sakriti emocije koje su ovjekovječili brojni uzvanici.

Nekoliko fotografija ovog cool opuštenog vjenčanja donosimo u nastavku.

A post shared by mikkelvibe (@mikkelvibe) on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori