Ovog vikenda udale su se dvije poznate influencerice

Ovog vikenda udale su se dvije
poznate influencerice

Iako je vrhunac sezone vjenčanja davno prošao, brojni parovi biraju upravo jesen za svoj veliki dan. Tako su se prošli vikend održala dva vjenčanja poznatih, jedno blogersko i jedno iz njujorškog visokog društva, oba jednako i očekivano vrlo raskošna. Harley Viera-Newton poznata je u modnim krugovima kao it djevojka i model, danas DJ i dizajnerica koja je svojevremeno s Olivijom Palermo i Alexom Chung bila redoviti gost svih modnih događanja, prvih redova revija i partija u New Yorku, a i šire.

Dvije influencerice – dva raskošna vjenčanja

Ona je za svoje vjenčanje s Rossom Schwartzmanom, također DJ-em, odabrala New York i čak tri Valentino vjenčanice koje je izmjenjivala tokom večeri. Raskošnom piru prisustvovali su svi kuleri iz javnog života Velike Jabuke i najbolji prijatelji para. Vjenčanje je organizirano u poznatom restoranu One if by Land, Two if by Sea ukrašenom tonama cvijeća, a i sam se obred održao ispod cvjetnog luka. Za njega je odabrala usku čipkastu vjenčanicu dugih rukava do poda te nježni veo obrubljen čipkom, dok je za kasnije i manje formalne obaveze nosila kratke čipkaste haljinice koje je kombinirala s bijelom bundom, delikatnim bijelim sandalama na petu i predimenzioniranim naušnicama u obliku srca.

Vjenčanje i maskirana zabava u jednom

Blogerica Jane Aldridge, poznatija pod imenom Sea of Shoes, svoje je romantično vjenčanje na otvorenom spojila s Halloween partyjem i oduševila goste. Za veliki dan s odabranikom Jeffom Dashleyem osmislila je prvo nježni obred ispred cvjetnog zida ukrašenog lampicama u viktorijanskoj haljini, a zatim su se maskirali zombije u starinskoj vili prepunoj antikviteta. Nježna vintage priča brzo se pretvorila u nezaboravni tulum gdje su se svi oduševljeno fotkali u maskama – pogledajte dio atmosfere u nastavku.

A post shared by Jane Aldridge (@seaofshoes) on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori