Viška Fabrika ima odlične novosti u ponudi

Iz godine u godinu, Fabrika u Komiži na otoku Visu napreduje, a slučaj je to i ovoga ljeta. Osim interijera, obogaćen je i jelovnik i to s novim receptima koje potpisuje Luka Nižetić, prvi hrvatski celebrity Masterchef.

fabrika2

 

Ove sezone apsolutni hit Fabrike su burgeri s čarobnim umacima, biftek s karameliziranim komoračem i mrkvom, te zdravi smoothieji Popaj i Crvenkapica. Kad je slatko u pitanju, gosti nikako da se odluče je li im draža palenta badem torta ili cheesecake.

fabrika14

Cheeseburger

fabrika15

Crvenkapica smoothie

fabrika7

Mouse od čokolade i cheesecake

Fabrika je osim po finim, ljetnim i brzim gastronomskim užicima te nasmiješenom osoblju, poznata i po eklektičnom uređenju gdje u podlozi uvijek svira funky mjuza uz koju se osjećate kao ‘kod kuće’. Vesela je to komuna u kojoj žive i rade kreativni i vrijedni ljudi dobre volje, u koju je dobrodošao svaki putnik namjernik, mještanin, životinja i naravno instrument.

fabrika6

Teško je riječima opisati atmosferu koja vlada, ne samo u Fabrici kojoj je drugo ime ‘tvornica dobre zabave’, nego u cijeloj Komiži koja je zasluženo okićena titulom ‘najljepše dalmatinsko malo misto’. Stoga, na putu prema Modroj špilji obavezno navratite do Fabrike i nazdravite rakijicom od rogača! Do tada ih pratite na Facebook stranici Fabrika

fabrika1

fabrika11

fabrika3

fabrika5

fabrika8

fabrika13

Wrap kozice

fabrika12

Šalša i manistra

fabrika10

Prženice

fabrika4

Quacamole, tapenada, hummus od kozica

Foto: Luka Nižetić

0